گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، یادداشت دانشجویی*؛ مردم غیور و همیشه در صحنه ی کشورمان، در روز نهم دى ماه ۸۸، آنچنان عظمتى از خودشان نشان دادند که جهانیان، به ویژه بدخواهان انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی را مبهوت و متحیر ساخت.
امروزه ملت بزرگ ما در شرایطی قرار دارد تا با هر توطئهاى از دشمن که بر علیه نظام جمهورى اسلامى زمینه چینى کند مقابله، و به لطف پرودگار این توطئه ها را در نطفه خفه خواهد کرد.
همچنین باید تاکید شود این روز تاریخی که نشات گرفته از هدایت، روشنگری و بصیرت رهبری و ملت آگاه کشورمان است، به دلیل بیداری، هوشیاری مردم و درایت حکیمانه ی رهبر فرزانه ی انقلاب حاصل شد و خلق چنین حماسه هایی است که حفظ و بقای انقلاب را به همراه دارد.
به فرموده ی رهبر معظم انقلاب همین است که “جرأت سران استکبار را از آنها گرفته است که بخواهند به ملت ایران حمله کنند ؛ می ترسند، حالا در تبلیغات، زید و عمرو و بکر را می کشند جلو، بمباران تبلیغاتى می کنند ؛ اما حقیقت قضیه چیز دیگرى است”.
ایشان بارها در سخنرانی های متعددی فرموده اند که استکبار جهانی از ملت ایران واهمه دارد و آنها می دانند که دشمن حقیقى آنها ایمان، بصیرت و غیرت دینى جوانان ملت ایران است.
ناگفته نماند که حماسه ی تاریخی ۹ دی، روز پیروزی ملت ایران در برابر فتنهگران داخلی و خارجی ست و به همگان نشان داد که با گذشت بیش از سی سال از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، مردم شریف ما کماکان پایبند به ارزشها و لبیک گوی ولایت فقیه زماناند و از اسلام عزیز و انقلاب اسلامی به خوبی پاسداری میکنند.
بی شک فتنه ای که پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ به پا خواست، کاملاً هدفمند و هدایت شده بود به طوری که این فتنه، با هدف به چالش کشیدن مبانی و تشکیک در مقبولیت نظام طراحی و به اجرا در آمد و این درحالی است که اوج گستاخی فتنه گران و وابستگان آنها درجریان آشوب های خیابانی، هنجارشکنی و سوء استفاده از رافت نظام اسلامی، هتک حرمت به ساحت مقدس حضرت سیدالشهداء (ع) و تعرض به مقدسات دینی مردم در ایام محرم الحرام بود.
اما بلافاصله و پس از این واقعه ی تاسف انگیز، مردم انقلابی با حرکتی عاشورایی، خود جوش و تحسین برانگیز و در راستای حراست از ارزش های دینی و معنوی خود و حمایت از نظام و رکن اصلی آن یعنی ولایت فقیه با برپایی راهپیمایی کم نظیر ۹ دی، پیام مهمی را به سران فتنه و وابستگان آنها در داخل و خارج کشور و همچنین حامیان خارجی آنان اعلام کردند که محتوای آن، پایداری و استقامت در راستای حفظ ارزش های اسلامی نظام و تداوم حرکت انقلاب بود.
دامنه ی حضور مردمی در حماسه ی تاریخی ۹ دی ۸۸ آنقدر وسیع بود که گویا بهمن ۵۷ دوباره ای در ایران در حال تحقق است و همگان را به یاد ایام پیروزی انقلاب اسلامی می انداخت که همه ی اقشار مردمی درصدد مقابله و مبارزه با رژیم شاهنشاهی برآمدند.
تنها تفاوت حماسه ۹ دی ۸۸ و بهمن ۵۷ تنها در این بود که مردم ایران در بهمن ۵۷، به دنبال تغییر رژیم و استقرار حکومت جدید در جامعه بودند اما، در حماسه ۹ دی ۸۸ مردم بر ادامه ی راه دفاع از نظام و حریم ولایت تاکید داشتند و اعلام رضایت و علاقه مندی خویش را از نظام جمهوری اسلامی اعلام کردند.
نباید از این نکته غافل شد که در زندگىِ پیچیدهى اجتماعىِ امروز، بدون بصیرت نمی شود گام برداشت و به تعبیر زیبای مقام معظم رهبری “بصیرت در هدف، بصیرت در وسیله، بصیرت در شناخت دشمن، بصیرت در شناخت موانع راه، بصیرت در شناخت راههاى جلوگیرى از این موانع و برداشتن این موانع ؛ این بصیرت ها لازم است.
وقتى بصیرت بود، آنوقت شما می دانید با کِى طرفید، ابزار لازم را با خودتان بر می دارید.”
ایشان در جایی دیگر فرموده اند که “فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص می کند ؛ چراغ مه شکن لازم است که همان بصیرت است”.
و در جایی دیگر هم فرموده اند که “مردم احساس وظیفهى دینى کردند و دنبال این وظیفه، عمل صالحِ خودشان را انجام دادند. عمل صالح این بود که توى خیابان بیایند، نشان بدهند، بگویند مردم ایران اینند.
با این حرکت مردم، آن حجم عظیم تبلیغات دشمن که می خواست فتنهگران را مردم ایران معرفى کند و اینجور نشان بدهد که مردم ایران از انقلابشان، از نظامشان برگشتند، به کلى نقش بر آب شد ؛ یعنى مردم نشان دادند که این، مردم ایران است. تحلیلگران خارجى وقتى نگاه کردند گفتند: بعد از رحلت امام بزرگوار، یا شاید بعضى گفتند: بعد از حرکات اول انقلاب، هیچ اجتماعى با این بزرگى، با این تپش، با این شور و هیجان وجود نداشته، که مردم وارد میدان شدند و این، حقیقت ۹ دى است”.
حسین عبدالعزیزیفعال دانشجویی-
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.