غلامرضا صفرپور، استاد دانشگاه آزاد اسلامی شیراز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در شیراز، با اشاره به اینکه آمریکایی ها نتوانسته بودند در دهه نخست با تحدیدهای سخت و نیمه سخت نظام جمهوری اسلامی ایران را تضعیف کنند، گفت: آمریکایی ها با شکست در عراق و افغانستان متوجه شدند تهدید سخت علیه ایران کارایی چندانی ندارد، به این نتیجه رسیدند که نمی توان بخاطر پرهیز از رویارویی نظامی ایران، نظام جمهوری اسلامی ایران را به حال خود رها سازند.
وی افزود: با استفاده از تئوریسین های غربی همچون جوزف ناید، مایکل ندین، جورج سورس از روش های براندازی های نرم بهره برند.
استاد دانشگاه آزاد اسلامی شیراز با بیان اینکه با توجه در پیروزی غرب در انقلاب مخملی در برخی از کشورهای استقلال یافته از شوروی سابق تصریح کرد: با توجه به اینکه جمهوری اسلامی ایران نظامی مردم سالار و انتخاباتی است، فرصتی برای مخالفان به وجود می آورد که می توانند مستعد الگوی انقلاب رنگی باشد.
صفرپور ادامه داد: مردم جمهوری اسلامی ایران را از خود می دانند و هرجا برای این نظام احساس خطر کردند وارد صحنه شدند؛ از جمله حضور آن ها در هشت سال دفاع مقدس که چنان حماسه ای آفریدند و نگذاشتند یک وجب از خاک کشورشان را دشمن بگیرد.
وی با تاکید بر اینکه تا کنون مردم ایران ۳۳ سال انتخابات قابل قبول را پشت سر گذاشتند، تصریح کرد: در ۹ دی عده ای فریب غرب را خورده بودند و به عنوان ابزار در اجرای انقلاب مخملی در ایران اعلام آمادگی کرده بودند؛ با شعارهای ساختارشکنانه خودشان باعث عصبانیت و حرکت خودجوش مردم شدند.
استاد دانشگاه آزاد اسلامی شیراز ادامه داد: در حقیقت ۹ دی، ۳۱ سال شجره طیبه جمهوری اسلامی ایران بود که فرزندان انقلاب اسلامی به ویژه نسل سومی ها و جوانان این مرز و بوم اندک شاخ و برگ های زائد این درخت را حذف کرد.
صفرپور تصریح کرد: ۹ دی روز حجامت جمهوری اسلامی ایران از خون های آلوده و گلبول های خاکستری بود؛ ۹ دی روز نه گفتن به دشمنان ولایت بود، هرچند که یک روز بود ولی خیر من الف الشهر بود.
وی گفت: گرچه فتنه ۸۸ و وقایع بعد از انتخابات کام مردم را تلخ کرد؛ اما دستاوردهایی همچون اقتدار و نفوذ کلام رهبری، انسجام و همبستگی ملی، رابطه اعتقادی امت و امامت و عبور نظام با حضور میلیونی از فتنه هشت ماهه داخلی و خارجی برشمرد.