فرهاد رجبی، مسئول سابق بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی دانشگاه ایلام در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در ایلام، با بیان اینکه شورای نگهبان مطابق اصل ۹۸ و ۹۹ قانون اساسی، وظیفه تفسیر قانون و نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری را دارد، گفت: عملکرد شورای نگهبان در انتخابات سال ۸۸ به قدری دقیق و تشکیلاتی بود که با بررسی جزئیات عملکرد آن می توان به نفوذناپذیری و عدالت محوری این شورا پی برد.
وی به دعوت شورای نگهبان از روسای ستادهای انتخاباتی، پنج روز پیش از رای گیری و در حین رای گیری اشاره کرد و ادامه داد: این شورا سه روز بعد از انتخابات نیز به نامزدهای معترض برای رسیدگی به شکایتشان نامه داد و دعوت کرد که نمایندگانشان را بفرستند و نیز درخواست کرد که معترضین برای بررسی اعتراضشان شخصا به ساختمان شورای نگهبان بیایند؛ اما کروبی و موسوی سرباز زدند و همچنان خواستار ابطال انتخابات بودند، موضوع باطل شدن انتخابات حتی پس از تشکیل شورای شش نفره از سیاسیونی باجناح های مختلف برای رفع بحران همچنان ادامه داشت.
مسئول سابق بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی دانشگاه ایلام با مطرح کردن این سئوال که اگر میزان این فتنه گران حق بود چرا از مجرای قانونی وارد نشدند ؟ گفت: در روز پایانی مهلت مقرر مراجعه نامزدها برای بررسی اعتراضشان، اقایان محتشمی پور و موسوی لاری چهار شرط لازم برای رفع شبهه تقلب امضا کردند و شورای نگهبان با نهایت بصیرت و عدالت این شروط را پذیرفت که ۲۰ درصد از صندوق های ثابت و یک سوم صندوق های سیار مجددا بررسی شود؛ اما موسوی و کروبی بازهم خواستار ابطال انتخابات بودند، آنان به اهداف دشمنان و ضدانقلاب برای براندازی نظام با شورش به خیابان ها لبیک گفتند و آن هنگام که رهبر معظم انقلاب خطوط را مشخص کردند و پرده های واقعیت را کنار زدند این افراد از مواضع خود کوتاه نیامدند.
وی با تاکید بر اینکه وقتی کسی بدون شعور سیاست اسلامی، بیرق حق را بلند کرد و شعار شبهناک باطل سر داد زنگ خطر برای ضایع شدن خون شهدا و به خطر افتادن انقلاب نواخته می شود، افزود: ۲۳ مادر که فرزندانشان قربانی افکار غرب زده و اسلام ستیز قانون گزیزان بودند؛ داغدار شدند.
این دانشجو دانشگاه ایلام با بیان این مطلب که سوژه های لیبرالی که ژست اصلاح طلبی برای انتخابات خبرگان و مجلس شورای اسلامی گرفتند بدانند که مردم وعده های پوپولیستی دولت یازدهم را از یاد نبرده اند، تصریح کرد: دغدغه مردم حفظ منافع، عزت ملی و ارزش های انقلاب است، هدف مردم اسایش معیشتی با حفظ عزت ملی و نه پرداختن به پروژه های مضحکی چون سهمیه بندی جنسیتی در مجلس می باشد، دولتمردانی که خودرا درحال و هوای خردا ۹۲ می بینند بدانند که با شعارهای توخالی ولی زیبا نمی توانند دوباره مردم را سرگرم کنند.
رجبی ادامه داد: آقای رئیس جمهور! با وجود اینکه شما از همه چهره ها برای شرکت همه جانبه در انتخابات دعوت می کنید، ما شاهد دیدن ثبت نام های خانوادگی اشخاصی که اتهام ها و سوابق زیادی درجریان فتنه دارند؛ هستیم، چرا درباره بیکاری و وضعیت بحرانی ازدواج جوانان سخن نمی گویید؟ دادن وام ۲۵ میلیونی۱۶ درصدی برای خرید خودرو موانع ازدواج جوانان را برمی دارد؟ رکود علمی کشور را برطرف می کند؟ اشتغال زایی را برای جوانان به ارمغان می اورد؟ چرخ سانترفیوژها و اقتصاد را با هم می چرخاند؟ مردم سرافراز و مقاوم ایران و جامعه نخبگان تا چه زمان قربانی بازی های جناحی شما شوند؟
وی گفت: جریان فتنه ای که دوباره در انتخابات مجلس دهم شرکت کرده است بداند که دوره «من پیروز قطعی انتخابات هستم؛ قبل از اعلام نتایج» تمام شده است، نمی توانند در برابر ملت سربلند ایران اسلامی مسئله حیاتی انتخابات را سریال روزمره کشور کنند،
مردم این مرزو بوم با استعانت به خدای متعال و تکیه بر رهنمودهای راهگشا و بصیرانه رهبر معظم انقلاب ثابت کرده اند که و مهر ابطال بر دهن کسانی می زنند که به ناحق لشکر کشی خیابانی می کنند و درصدد براندازی نظام برمی آیند.
مسئول سابق بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی دانشگاه ایلام تاکید کرد: خلق حماسه ۹ دی یعنی مرگ بر استکبار و مرگ بر کسانی که گل به دروازه خودی میزنند و علیه براندازی انقلاب اسلامی برمی آیند.