به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ایلام، حجت الاسلام رنجبران، معاون آموزشی و پژوهشی نهاد رهبری در دانشگاه ها در جلسه تکریم و معارفه مسئولان قدیم و جدید نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ایلام که روز گذشته برگزار شد به نقش دانشگاهیان، دانشجویان و اساتید در مدار فرهنگی و سیاسی نظام انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با اعلام گفتمان مقاومت در سطح منطقه تلاش دارد برای آزادسازی قدس شریف و بسیاری از مستضعفان از زیر یوغ ستم مستکبران گفتمان مقاومت را احیا کند که در این زمینه به دستاوردهای مطلوبی نیز نائل آمده است.
وی قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران به ویژه در بخش نرم را بی بدیل دانست و تصریح کرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی تا به آن حد دارای قدرت فرامرزی و فرامنطقه ای است که دشمنان در هر لحظه نسبت به آن احساس خطر می کنند، هر اتفاقی که در نظام بین الملل حادث می شود یکی از تصمیم گیرندگان آن جمهوری اسلامی است، وقایعی که در لبنان، سوریه، عراق، نیجریه و آفریقا جاری می شود یک سوی نخ معادله در دست ایران قرار دارد؛ اما این قدرت از کجا ناشی می شود؟
معاون آموزشی و پژوهشی نهاد رهبری در دانشگاه ها تصریح کرد: قدرت نرم جمهوری اسلامی برگرفته از قرآن، اسلام و اهل بیت است، امام خمینی (قدس ره) از همین منابع بود که اسلام ناب محمدی (ص) را به جهانیان معرفی کرد.
شیخ نمر صدای دفاع از مظلومیت مردم عربستان بود
حجت الاسلام رنجبران ادامه داد: وقتی شخصیتی مانند سردار سلیمانی وارد روسیه می شود و پوتین با تمام تشریفات عالی به استقبال این سردار ایرانی می رود به برکت قدرت نرم است، ما در این منازعه پیاده نظام روسیه نبودیم اما آن ها ناوگان هواپیمایی ما شدند.
وی شهادت شیخ نمر را در لوای فرامنطقه ای شدن رسالت ایشان و حرکت دیوانه وار دشمنان برای قطع کردن صدای این عالم مسلمان دانست و گفت: پیغمبر فرمودند: در آیه «فاستقم کما امرت و من تاب معک ولا تطغوا» تمام پیامبران و پیروانشان به صبر و استقامت برای مقاومت امر شده اند، علت اعدام شیخ نمر شیعه بودن ایشان نیست، به ظن عُمال استکبار هرآنکس که در جبهه مقاومت فعالیت می کند باید نابود شود، برایشان تفکر شیعه یا سنی نیز اهمیت ندارد، مگر کسانی که در فلسطین اشغالی اسیر و مظلوم هستند از اهل تشیع می باشند؟ بیش از ۳۰۰۰۰ اسیر سیاسی در زندان های عربستان در حبس هستند که ۹۰ درصد از ایشان سنی هستند؛ مگر تفکر مقاومت صرفا به دلیل مذهبی بودن از این افراد حمایت می کند؟ خیر. شیخ نمر صدای دفاع از مظلومیت مردم عربستان بود.
معاون آموزشی و پژوهشی نهاد رهبری در دانشگاه ها به پیش بینی و خطابه دهگانه بن لادن به طرفدارنش اشاره کرد و ابراز داشت: او آمریکا را دشمن اصلی خود و جهان اسلام می دانست و مدام این موضوع را که نباید با آمریکا تعامل داشت؛ گوشزد می کرد، امروزه می بینیم که تفکر مقاومت جای خود را به تفکر سازش داده است و کشورهایی مانند ترکیه و عربستان نمایندگی آن را برعهده دارند.
حجت الاسلام رنجبران به حادث شدن حوادث تروریستی در نیجریه، یمن، عربستان، سوریه و دیگر کشورهای منطقه اشاره کرد و ادامه داد: معتمدترین نیروهای منطقه، شیعیان و اهل تسنن هستند و تفکر تکفیری به جان هر دو مذهب افتاده است، شیعیان و سنی ها در جمهوری اسلامی ایران در کنار یکدیگر زندگی می کنند و نسبت به یکدیگر محبت و رفاقت دارند.
وی جرثومه های فساد منطقه را حامیان مفسدین بین المللی مانند آمریکا و اسرائیل دانست و تصریح کرد: جایگاه حق و باطل، دوست و دشمن، ظالم و مظلوم جابجا شده است.
جنگ ما با نظام بین اللملی در دانشگاه رقم می خورد/ فلسفه حضور نهاد رهبری در دانشگاه ها تقویت قدرت نرم است
معاون آموزشی و پژوهشی نهاد رهبری در دانشگاه ها با تاکید بر این مطلب که ایران، ابرقدرت منطقه می باشد، ادامه داد: قدرت ما در توپ و موشک خلاصه نمی شود اقتدار جمهوری اسلامی ایران به فکر و اندیشه دانشگاهیان آن است، مقام معظم رهبری فرمودند: پایگاه این قدرت و فرماندهان جنگ نرم آن که اعمال کنندگان قدرت نرم هستند همان اساتید و دانشجویان می باشند، آن ها مرز داران عقیدتی- سیاسی و اعمال کنندگان قدرت هستند، بدون شک این اقتدار در دانشگاه شکل گرفته است این مهم نشان می دهد که دانشگاه دارای جایگاه ارزشمندی است.
حجت الاسلام رنجبران ادامه داد: اگر نهاد به عنوان یک خدمتگذار در مدار آموزش عالی کشور در کنار اساتید، روئسا دانشگاه ها دانشجویان حضور دارد به این دلیل است که جنگ ما با نظام بین اللملی در این عرصه رقم می خورد، اگر هماوردی های مختلفی بین خود و ابر قدرت ها می بینید به واسطه درنوردیدن مرزهای دانش با استفاده از قلم و فکر شما می باشد، دانشگاه برای نظام جمهوری اسلامی اهمیت فوق العاده ای دارد؛ زیرا جوانان امروز مدیران آینده ساز فردا هستند که تولید کنندگان قدرت نرم در دانشگاه ها و حوزه های علمیه را تربیت می کنند.
افتخار روحانیت این است که پرچمدار قدرت نرم باشد
وی با اشاره به کلام جوزف نای، سیاستمدار آمریکایی قدرت نرم را قدرت در اعتقاد و فکر اعلام کرد و گفت: فلسفه حضور نهاد تقویت قدرت نرم است، رهبر می فرمایند: جامعه دانشگاهی ما جزو متدین ترین جوامع هستند، این دستاورد حاصل تعامل و تلاش دانشگاه و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری است.
معاون آموزشی و پژوهشی نهاد رهبری در دانشگاه ها اخلاق حجت الاسلام سراج، مسئول سابق این نهاد در دانشگاه ایلام را مصداق روایتی از پیامبر(ص) مبنی بر اینکه «آنگونه زندگی کنید که مردم در تلاش باشند با شما همنشین شوند»، دانست و گفت: هیچ کس راضی به جابجایی حجت الاسلام سراج نبود، ایشان در تفویض این اختیار به دیگران اصرار می ورزیدند، علما و فاضلانی مانند حجت الاسلام سراج بر اساس غیرت و شجاعت خدمت می کنند، افتخار روحانیت این است که پرچمدار قدرت نرم باشد.