مسئولان باید در شان قدرت جهوری اسلامی ایران موضعگیری کنند
علی فارسینژاد، استاد دانشگاه شیراز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در شیراز، با اشاره به عدم موضعگیری قاطع مسئولان ایران در زمینه اعدام شیخ نمر، گفت: دلیل آن، احتیاط بیش از حد از ترس بر هم خوردن روابط دوجانبه است.
وی با بیان اینکه روابط دو جانبه حسنهای وجود ندارد که بر هم بخورد، خاطرنشان کرد: مسئولان وظیفه دارند که با قدرت و اقتدار بیشتری در حد شأن، قدرت و اقتدار جهوری اسلامی ایران موضع گیری کنند.
استاد دانشگاه شیراز با اشاره به اینکه عدم موضعگیری صریح در برابر اقداماتی نظیر اعدام شیخ نمر، ایران را در موضع انفعال و ضعف قرار خواهد داد، افزود: عدم موضع گیری موجب گستاخی و جرأت و جسارت سایر دشمنان نسبت به شیعیان و رهبران انقلابی آنان خواهد شد.
فارسینژاد در پایان بیان داشت: هدف استکبار، ایجاد اختلافات قومی و مذهبی در بین مسلمانان و ایجاد رعب و وحشت در بین شیعیان برای جلوگیری از گسترش اسلام و به ویژه تشیع انقلابی است.