مهدی زارع رئیس دانشکده حقوق دانشگاه آزاد لارستان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در شیراز، پیرامون وقایع سال ۸۸ و حماسه ۹ دی گفت: ولایت فقیه عامل یکپارچگی و حبل المتینی است که همه گروه ها با تفکرات گوناگون حول آن در حرکتند، ایران کشوری با ترکیب های گوناگونی از نگرش ها، فرهنگ و مذاهب است که این امر در دیگر کشورهای جهان سوم گرایش های گریز از مرکزی ایجاد می کند.
وی گفت: گرایش های گریز از مرکز به معنای به رسمیت نشناختن حکومت مرکزی و اعلام استقلال کردن است که در کشورهای دگیر از جمله برخی از کشورهای همسایه شاهد آن بوده ایم.
رئیس دانشکده حقوق دانشگاه آزاد لارستان تصریح کرد: قبل از انقلاب ایران هم با اینگونه مشکلات دست به گریبان بود؛ اما ولایت فقیه عامل یکپارچگی وحبل المتینی است که همه گروه ها حول آن در حرکتند.
وی گفت: موضوع ولایت فقیه تنها یک موضوع فقهی و مذهبی نبوده و به صورت کاملا واقعی توانسته است گروههای ملی که حتی گرایشات مذهبی ندارند در کنار یکدیگر و زیر یک پرچم گرد آورد، این نقطه قوتی است که دشمنان در صدد تضعیف آن هستند.
زارع بیان کرد: به همین دلیل است که بسیاری از برزگان و علمای ما معتقدند که تضعیف رهبری در حقیقت تضعیف یک شخص نیست و بلکه تضعیف یک ملت است وبه بیان واضح تر ولایت فقیه تنها عامل برون رفت از بحران های سیاسی از انقلاب تا کنون بوده است.
وی با اشاره با وقایع سال ۸۸ در ادامه بیان کرد: اگر به مشکلات ومسائل امنیتی از قبیل کودتای نوژه ،قائله ترکمن، قائله آذربایجان ... تا قبل از فتنه ۸۸ نگاه بیندازیم در تمامی موارد به طور مشهود مراکز ضد انقلاب وارد عرصه شده و به مبارزه با نظام پرداختند؛ اما در سال ۸۸ این بحران توسط گروهی از اعضای همین نظام ایجاد شد.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: اختلافی که بین دوستان نظام رخ دادمتاسفانه در بسیاری از مواقع کنترل نهایی وجهت دهی آن دست کسانی بود که هیچ اعتقادی به نظلم جمهوری اسلامی نداشتند.
وی گفت: این موضوع در بین بطن مسئولین نظام ایجاد شده وبه همین خاطر آنرا به یکی از پیچیده ترین مسائل امنیتی تبدیل کرد واگر درایت و کنترل رهبر انقلاب نبود، خلاهای امنیتی در کشور ایجاد می شد که سرنوشت کشوری همچون سوریه را برای ما رقم می زد.
زارع ادامه داد: نکته ای که نباید به فراموشی سپرده شود آن است که انتخابات مظهر تبلور جمهوریت و مردم سالاری در کشور را نشان می دهد و سبب الگوسازی برای دیگر کشورهاست، همین امر اسباب نگرانی دشمنان ما را ایجاد کرده است.
وی اظهار کرد: دشمنان سعی دارند نقطه قوت این نظام که جمهوریت آن است را به نقطه ضعف او تبدیل کنند، پس اولین راه مبارزه با این توطئه دشمن مشارکت حداکثری در انتخابات که این به معنی پشوانه قوی نظام سیاسی در داخل است.
هیات علمی دانشگاه آزاد لارستان بیان کرد: کشورما دارای ارزش های متفاوتی است و همین ارزش ها اجازه سلطه بیگانه را بر منطقه گرفته است، به همین خاطر باید بیشتر مراقب مسئله نفوذ در کشور بود.
وی با اشاره به تاکیدات رهبر انقلاب پیرامون پروژه نفوذ پس از برجام گفت: متاسفانه مسئله نفوذ در بین سخنان سیاسیون گم شد و این بزرگواران مسائلی را که از نفوذ مترتب می شود، تا کنون جدی نگرفته اند.
زارع بیان کرد: همچون گذشته درانتخابات آتی نیز دشمن در پی توطئه است؛ اما اگر چندمسئله را رعایت کنیم، امکان حضور وبروز اهداف آنها مختل خواهد شد.
وی گفت: بیش از هر چیز همه دغدغه مندان انقلاب باید به عنوان بخشی از این نظام وانقلاب به رسمیت شناخته شوند، رعایت اخلاق وانسجام وحدت ملی از دیگر شرایطی است که باید بیش از پیش در این انتخابات همچون گذشته مورد توجه قرارگیرد.
رئیس دانشکده حقوق دانشگاه آزاد لارستان در پایان گفت: اگر بر طبق رهنمودهای رهبر انقلاب هر یک از سه اصل مطرح شده در بخش قبل مورد توجه قرار نگرفته و رعایت نشود، خود عاملی برای ایجاد بحران در آینده خواهد بود.