کد خبر:۴۸۷۰۲۲
ائتلاف ملت در عید انقلاب؛

زارع: با معنویت در دنیای مادیات می‌شود کارهای سترگی انجام داد/ جوانان امروز آگاه و بابصیرتر هستند

 رئیس دانشکده حقوق لارستان گفت: ۲۲ بهمن ۵۷ به جهانیان نشان داد  با معنویت می توان در دنیای مادیات کارهای سترگی انجام داد.

مهدی زارع، رئیس دانشکده حقوق دانشگاه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در شیراز، در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن پیرامون علل و عوامل پیروزی مردم در بهمن ۵۷ بیان کرد: ۲۲ بهمن یادآور رشادت، از خود گذشتگی و حماسه هایی است که ملت ایران با دستان خالی ولی با اتکا به خدا در برابر رژیم تابوت دندان مسلح طاغوت انجام دادند، در حقیقت بیانگر این واقعیت است که می توان با معنویت در دنیای مادیات کارهای سترگی انجام داد.

 

وی با اشاره به لزوم زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای انقلاب در فضای کنونی جامعه، گفت: به گفته رهبر انقلاب در فضای کنونی زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از خود شهادت نیست، اگر ما در چارچوب قانون اساسی و رهنمودهای امام خامنه ای گام برداریم قطعا یاد و خاطره شهدا را زنده نگه داشتیم؛ زیرا وصیت تک تک شهدا پشتیبانی از ولایت فقیه بوده و اینگونه آنها راضی و خرسند خواهند بود.

 

عضو هیات علمی دانشگاه لار با بیان اینکه در ادامه مهمترین عنصر فعال در هر کشور قشر دانشجو است، بیان کرد: دوخصوصیت او را از بقیه مجزا کرده است جوان و طالب علم بودن، این دو خصوصیت در هر کسی جمع نمی شود پس قشر دانشجو باید با فراگرفتن آموزه های شهدا در کنار علم نیاز خود به الگو را برطرف کند.

 

وی با اشاره به الگوهای غلطی که غرب برای جوانان خود معرفی می‌کند، تصریح کرد: در نظام غربی افراد منحرف را به عنوان الگو برای جوانان معرفی می کند که اینگونه وانمود کنند که ما فاکتورها و الگو های قوی در دست داریم، در کشور ایران شهدا بهترین الگوهایی هستند که می توان برای جوانان معرفی کرد کسانی که تمامی ارزش‌های انسانی را در خود جمع کرده اند.

 

زارع در بخش دیگری از سخنان خود در بررسی دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی در ۳۷ سال گذشته گفت: جمهوری اسلامی مظلوم است؛ زیرا نظلم سلطه خبری با اعمال فشار و زور تمامی دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی را کمرنگ جلوه می‌دهد اما نکته غیرقابل انکار جهش های عظیم علمی پس از انقلاب است.

 

وی در ادامه گفت: بعضی از علوم در ایران به حدی پیشرفت نموده که جز چند کشور برتر دنیا در آن حوزه علمی هستیم وکشورهای منطقه خواب رسیدن بدین جایگاهی رامی بینند، اما مهمترین دستاورد انقلاب تزریق روحیه ایثار ، مجاهدت و شهادت طلبی در بین جوانان مسلمان و آزادی خواه دنیاست.

 

این استاد دانشگاه در پایان با اشاره به نقش دانشجویان کنونی در پیشبرد اهداف عالی انقلاب بیان کرد: به اعتقاد من بین جوانان کنونی با دانشجویان خط امام در ابتدای انقلاب تقاوت هایی وجود دارد که در جایگاه خود طبیعی است؛ اما جوانان امروزی از نظر من آگاه تر به اوضاع زمان با روحیه خودباوری بیشتر و با بصیرتر هستند که برای تربیت آنها هنوز هم فضاهای زیادی باقی است که البته این خود نیز از بزرگترین دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار