کد خبر:۴۷۴۹۷۵
دانشجوی فعال حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان بیرجند: 

دولت نباید ادعا کند که راه تعامل با دنیا را می‌داند/ آمریکا هیچگاه به وعده‌های خود وفادار نبوده است

دانشجوی فعال حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان بیرجند گفت: دولت نباید ادعا کند که راه تعامل را بلد است؛ چراکه تا عمل فاصله‌ بسیاری وجود دارد و آثار این ادعا در آینده مشخص می‌شود.

سمانه خسروی، دانشجوی فعال حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان بیرجند در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در بیرجند، با بیان این‌که آمریکا همیشه در تمام پیمان‌های خود بدعهدی کرده است، گفت: کشور ما در حوزه اقتصادی با ضعف‌هایی روبه رو است و این موضوع مختص به این دولت یا دولت قبل نمی‌شود؛ بلکه درتمام دولت‌ها مسئله اقتصادی بوده است.

 

وی افزود: چنانچه توافق را در حوزه سیاست‌های خارجه دولت به مسائل اقتصادی گره نمی‌زدند، شاید اوضاع از این بهتر می‌بود و هرچند همیشه نمی‌توان توقع کارچند بعدی را از افراد داشت؛ اما می‌شد به موازات کار در حوزه سیاست خارجه در حوزه اقتصادی هم برنامه داشت.

 

دانشجوی فعال حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان بیرجند متذکر شد: واقعاً اوج بی خردی است که فردی فکر کند راه حل مشکلات، خارج از کشور است؛ تا زمانی که فرهنگ اقتصادی ما درست نشود، هیچ مسئله‌ای قابل حل نیست.

 

خسروی یادآور شد: در حال حاضر نفت ما با قیمت بسیار پایین به فروش می‌رسد که در آینده، کشور را با مشکلاتی روبه رو می‌کند و در پی آن آمریکا هم با تحریم‌ها و فشارهای زیاد به کشور، درصدد شکستن مقاومت است.

 

وی با بیان این‌که دریکی از بندهای توافق نامه آمده که آمریکا تحریم جدیدی نمی‌تواند علیه ما صادر کند، گفت: مطمئناً دشمن دست از نفوذ خود بر نمی‌دارد.

 

دانشجوی فعال حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان بیرجند افزود: مکانیزمی به نام ماشه در برجام وجود دارد که هرکدام از طرفین نقض عهد و عدم پایبندی اساسی به توافق داشته باشند از این مکانیزم می‌توانند استفاده کنند هرچند فرایند آن طولانی بوده اما این مکانیزم بیشتر به نفع ایران است چراکه آمریکا بارها ثابت کرده به توافق خود پای بند نیست.

 

خسروی بیان داشت: از طرفی کلی گویی در این زمینه درست نیست و باید دید آمریکا چه تحریم‌هایی علیه ما صادر کرده یا می‌کند.

 

وی با اشاره به این‌که مذاکره برای ما بد نشد چراکه دنیا فهمید که ما اهل مذاکره و پای بند به توافقات هستیم و آمریکاست هیچ‌گاه به تعهد خود پایبند نبوده است، گفت: آمریکا تصور می‌کند قدرت اول دنیاست؛ درحالی که خودش می‌داند که قدرتی ندارد؛ چرا که قدرت تنها در تسلیحات و تجهیزات نیست؛ بلکه باور و پشتیبانی مردم عامل اصلی قدرت است.

 

دانشجوی فعال حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان بیرجند  افزود: در نتایجی که بدست آمده نباید منکر تلاش‌های دولت‌های دیگر شد و دولت کنونی نباید ادعا کند که راه تعامل را بلد است؛ چرا که تا عمل فاصله‌ی بسیاری وجود دارد و آثار این ادعا در آینده مشخص می‌شود.

 

خسروی با تاکید بر این‌که، دولت باید عزم خود را جزم کند در دو حوزه اقتصادی، فرهنگی برنامه داشته باشد، گفت: زمانی که چهار وزیر معترف می‌شوند که به تنگنای اقتصادی رسیده‌ایم معنای آن چیست و چرا دولت در این زمینه برنامه نداشته است؟

 

وی افزود: مردم هم تا زمانی، برای شعارهای تبلیغاتی ارزش قائل خواهند بود و بعد از آن تحملی وجود نخواهد داشت که هر روز اجناس و کالاها گران شود و مردم هیچ نگویند.

 

دانشجوی فعال حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان بیرجند بیان داشت: متاسفانه دولت همه موارد کشور را وصل به توافق کرده و عملاً برنامه‌ای برای اقتصاد نداشته است که در حال حاضر این مشکلات، بیشتر خودش را نشان می‌دهد.

 

خسروی با بیان این‌که زمانی که ما می‌گوییم دولت کاری نکرده عده‌ای موضع می‌گیرند که چه کاری باید می‌کرد، گفت: کار دولت، حمایت از تولید محصولات کاربردی است؛ نه این‌که برای یک قطعه کوچک کامپیوتری وابسته به خارج باشیم و در ازای آن، چندین بشکه نفت بدهیم.

 

وی افزود: آمریکا نفت وارد می‌کند اما صادر نمی‌کند؛ چراکه دانش آن را دارد که از همان نفت هزاران محصول تولید کند؛ در حالی که در کشور ما، به جز در چند زمینه از نفت خودمان استفاده شده است.

 

دانشجوی فعال حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان بیرجند با بیان این‌که با وجودی که سال‌ها از دادن شعار عدم وابستگی به درآمد نفتی میگذرد؛ اما در حال حاضر بخشی از بودجه کشور از نفت است، گفت: یک بخش اقتصاد زیرساخت است و یک بخش آن تولید، که هردو باید در موازات هم درست شود.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار