به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسن روحانی رییس جمهوری کشورمان در پیامی به مناسبت شهادت شیخ نمر باقر النمر، این اقدام غیر اسلامی و غیر انسانی دولت عربستان را محکوم و در راستای سیاستهای فرقه گرایانه و دامن زدن به تروریسم و افراط دانست.
متن پیام روحانی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
خبر اعدام عالم مجاهد شیخ نمر باقر النّمر موجی از اندوه و تأسف در بین جوامع اسلامی بوجود آورد. اینجانب ضمن محکوم کردن این اقدام غیرانسانی که در تعارض آشکار با حقوق بشر و ارزشهای اسلامی است، به خانواده شهید شیخ نمر، علمای اعلام و عموم مسلمانان تسلیت عرض میکنم.
تردیدی ندارم که دولت عربستان با این اقدام غیر اسلامی، وجهه خود را در بین کشورهای جهان به ویژه کشورهای اسلامی بیش از پیش مخدوش نموده است. چنین اقدامی در راستای سیاستهای فرقهگرایانه و دامن زدن به تروریسم و افراط در منطقه و جهان بوده که در سالهای اخیر منجر به بیثبات کردن منطقه و ایجاد جنگ و درگیری گردیده است.
مردم مسلمان ایران اگرچه در کنار همه مسلمانان جهان این اقدام غیراسلامی را به شدت محکوم میکنند اما اجازه نمیدهند که این جنایت، دستمایه افراد و گروههای خودسر در کشور برای انجام اعمال غیر قانونی و هتک حیثیت نظام مقدس جمهوری اسلامی گردد.
حرکتی که توسط جمعی افراد افراطی شب گذشته در تهران و مشهد صورت گرفت و به وارد آمدن خسارت به سفارت و کنسولگری کشور عربستان ـ که شرعاً و قانوناً باید در پناه جمهوری اسلامی ایران در امنیت باشد ـ منجر گردید، به هیچ عنوان قابل توجیه نیست و قبل از هر چیزی توهین به نظام و لطمه به آبروی جمهوری اسلامی ایران تلقی میشود. همه مسئولان نظام، عزم قاطع دارند که با این خودسریها و اعمال مجرمانه برخورد جدی شود.
از این رو، از وزیر کشور میخواهم که با همکاری قوه محترم قضاییه و وزارت محترم اطلاعات و با قاطعیت کامل، عاملان این تهاجم را شناسایی و برای اجرای عدالت به دستگاه قضایی معرفی کنند تا برای همیشه به اینگونه اعمال زشت پایان داده شود و امنیت کامل نمایندگیهای سیاسی دولتها در جمهوری اسلامی ایران تضمین گردد.
خداوند روح شهید شیخ نمر را با شهدای کربلا محشور نماید و اسلام و مسلمانان را عزّت عنایت فرماید.
حسن روحانی
رییس جمهوری اسلامی ایران
شب گذشته عده ای خودسرانه به سفارت عربستان حمله کردند و فاجعه آفریدند. فاجعه ای که بیشتر مشکل بعضی از سیاستمداران داخلی را حل کرد تا اینکه خسارتی متوجه دولت عربستان نماید، زیرا مذاکراتی پنهانی برای عادی سازی روابط بین دولت ایران و عربستان در حال انجام بود که با اعدام شیخ نمر به حال تعلیق در می آمد و دیشب با سنگ پرانی عده ای معلوم الحال و احساساتی شدن مردم همه چیز شد به کام کاسه لیسان زیرا سیاستمداران به جای محکوم کردن دولت آل سعود حالا تظاهرکنندگان ایرانی را محکوم و برای عدالت انهم از نوع عدالت علی (ع) باید شیعیان محاکمه و به اشد مجازان برسند
چرا عربستان میتواند مهلت 24 ساعته برای خروج سفیر ایران از کشورش را صادر کند ولی ما نمی توانیم حتی به کنسولگری عربستان در ایران اعتراض کنیم؟
حرکت اشتباه برخی افراد در شب گذشته حداقل این حسن را داشت که رییس جمهور محترم پس از 20 ساعت (نه 2 ساعت) حداقل به دلیل درخواست برخورد تند و آتشین با هموطنان، اقدام به صدور بیانیه در محکومیت شیخ شهید بفرمایند.
حیف که ..... .
ولی 500 نفر از هموطنانت همین چند وقت پیش مردن چکار کردی حقوقدان؟؟؟؟؟؟
این ملت خیلی صبور و عزیزند که با وجود فجایعی با حمایت و هدایت آل سعود در هتک حرمت امامین عسکرین، حضرت زینب، اصحاب رسول گرامی و همچنین در سال جاری(هتک حرمت زایر بیت الله الحرام در فروردین ماه و فاجعه منا) بوقوع پیوسته تاکنون سفارت شیطان منطقه را با خاک یکسان نکرده اند.
اگه درست عمل میکردی هیچوقت مردم احساسی برخورد نمیکردن...
االهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذالک.
شما برو ب مذاکراتت برس، از بس کوتاه اومدی این شد، اگه با لحن تند حرف میزدی با عربستان، احتمالا به کدخدا برمیخورد و شما هم که برات مهمه کدخدا چی بخواد.
مثلا اگر رویکرد کشورمان دیپلماسی خنده در برابر دشمن نبود.مثلا می شد برای مقابله با اقدام نیجریه مذاکرات گسترده ای در کشورهای مختلف انجام می داد مثلا می شد برای حمایت از شیخ زکزاکی مردم همان منطقه را تشویق کرد و برنامه ریزی کرد که اقدامات اعتراضیشان گسترده باشد مثل زمانی که ما با تبعید حضرت امام کشور را به هم ریختیم. مثلا اگر در مقابل همین حادثه با سرعت و شدت یمن را کمکی کنیم تا عربستان را گوش مالی جدی دهد. مثلا جناب روحانی حتی برای شیخ شهید لباس مشکی نپوشید مثلا....
از کوچکترها انتظاری نیست ولی بزرگترهای این دوستان حتما این نکات را میدانند که:
1- محکوم کردن یک اقدام تروریستی با محکوم کردن یک اقدام دولتی از لحاظ دیپلماسی بسیار متفاوت است.
2- در مورد عربستان، که تنشها میان ایران و عربستان به اوج رسیده، احتیاط فوق العادهای برای نیفتادن در بازی دشمنان لازم است.
.وقتی به نوجوان ا یرانی تجاوز کردند. وقتی نزدیک به دهه هزار حاجی را از جمله 460 ایرانی را شهید نمودند. وقی هزارشیعه امام
علی را در نیجریه با تحریک ال سعود کشته میشوند .. وقتی رژیم
عربستان در نظام اقتصادی .سیاسی واجتماعی کشور اخلال وارد کرده و می کند.و امنیت کشور را بخطر می اندازد.واکنش ریس جمهور م
ما سخت تر و شدیدتر بود.یاواکنش ریس جمهور به تعرض به سفارت سعودی ایا همیشه ملت باید تاوان اهمال و سستی سیاست مدارن را بپردازد.
یک کلمه تو تسلیتش اسم از عربستان نیاورد همون اول کار بچه انقلابیا رو کوبوند
همینطور لبخند بزن تا مضحکه عام و خاص بیشتر بشی