به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ دكتر علیرضا جزینی در دومين همایش سراسری دبیران شوراهای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کشور در سالجاري که در مجموعه فرهنگی شقایق برگزار شد، ضمن محکوم کردن اعدام شیخ نمر به دست آل سعود گفت: آمریکا و رژیم صهیونیستی به دنبال ایجاد اختلاف در دنیای اسلام و شیعه و سنی هستند که رژیم آل سعود با به شهادت رساندن شیخ نمر به آنان در رسيدن به هدفشان كمك كرد.
وي در ادامه از تلاش، بینش و نگرش دبیران شوراها در فرآیند مبارزه با مواد مخدر تشكر كرد و گفت: مبارزه با مواد مخدر مسئلهاي جهاني است و از حساسيت بالايي برخوردار است، لذا نيازمنديم با برنامهريزي دقيق مسائل را دنبال كنيم.
قائم مقام دبيركل ستاد؛ اعتماد را يكي از شاخصهاي اصلی مشاركت اجتماعي به ويژه در حوزه مبارزه با مواد مخدر خواند و افزود: اگر اعتماد در راس کارها قرار گيرد، به پیشرفت قابل ملاحظه ای دست خواهیم یافت.
به گفته جزيني؛ مشاركت اجتماعي يكي از اركان مهم در تقويت فرآيند مبارزه با مواد مخدر بشمار ميرود.
وي در ادامه خطاب به دبيران شورا گفت: برنامهريزي، ساماندهي، هدايت و كنترل از وظايف مديريت است و به اعتقاد من 40 درصد اجراي موثر برنامههاي سازماني به اعتبارات و مابقي با مديريت سازمان محقق ميشود.
اين مقام مسئول در ستاد بيان داشت: با توجه به نقش فضاي مجازی در برنامههای گوناگون انتقال آموزشها و فرهنگها لازم است تا از این فضا هم در پیشگیری از اعتیاد استفاده شود.
جزيني در بخش ديگري از سخنان خود گفت: ستاد مبارزه با موادمخدر مرجع رسمی اعلام آمار حوزه اعتیاد است و هر دستگاه ديگري كه آماري در اين خصوص ارائه كند، درست نيست.
وي گفت: ستاد مبارزه با مواد مخدر دو سند جامع پيشگيري از اعتياد و درمان و حمايتهاي اجتماعي دارد كه تا پنج ماه آينده تدوين سند جامع توسعه مشارکتهای مردمی در کاهش بار اعتیاد نهايي ميشود.
قائم مقام دبيركل ستاد بر ضرورت افزايش آگاهي مردم در مبارزه با مواد مخدر تاكيد كرد و گفت: هماكنون برنامههاي آموزشي بسياري با همكاري روابط عمومي ستاد از طريق صدا و سيما در حال پخش است كه عوارض اعتياد را به مردم بازگو ميكند اما هنوز آگاهي مردم نسبت به خطرات اعتياد كم است، لذا باید بيش از گذشته در جهت بالا بردن سطح آگاهیهای مردم تلاش كرد.
جزيني گفت: اعتياد جز پنج آسيب اول كشور مطرح است و شوراي اجتماعي كشور برنامههايي را براي رسيدگي و حل اين آسيبها در دستور كار دارد.
جزینی در پایان بر مشارکتجويي مردم در امر مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد و گفت: باید از همه ظرفيتها اعم از مردم، معلمان، روحانیون، دانشگاهیان، مراكز علمي، ائمه جمعه و جمعات، خيرين و.. در جهت پيشگيري از اعتياد بهره جست.