کد خبر:۴۷۶۰۴۳
قربانی خمسه در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو:

حمله به سفارت عربستان، نتیجه دیپلماسی لبخند در برابر گستاخی‌های پیاپی سعودی‌ها بود

دبیر کمیسیون سیاسی انجمن اسلامی دفتر تحکیم وحدت دانشگاه زنجان گفت: حمله به سفارت عربستان، نتیجه دیپلماسی لبخند در برابر گستاخی‌های پیاپی سعودی‌ها بود؛ البته این موضوع دلیلی بر درستی کار حمله‌کنندگان نیست.

عباس قربانی خمسه، دبیر کمیسیون سیاسی انجمن اسلامی دفتر تحکیم وحدت دانشگاه زنجان در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در زنجان، در واکنش به قطع روابط دیپلماتیک عربستان با ایران با اشاره به آیه شریفه ای از قرآن کریم تصریح کرد: خداوند متعال در قرآن کریم این گونه فرموده است که: فَیَا عَجَباً عَجَباً وَ اَللَّهِ یُمِیتُ اَلْقَلْبَ وَ یَجْلِبُ اَلْهَمَّ مِنَ اِجْتِمَاعِ هَؤُلاَءِ اَلْقَوْمِ عَلَى بَاطِلِهِمْ وَ تَفَرُّقِکُمْ عَنْ حَقِّکُمْ. شگفتا، شگفتا به خدا سوگند، این واقعیّت قلب انسان را می‏ میراند و دچار غم و اندوه می‏کند که آنها در باطل خود وحدت دارند، و شما در حق خود متفرّقید.

 

وی ادامه داد: روز گذشته شاهد بودیم که عربستان روابط دیپلماتیک خود با ایران را قطع کرد که درست هم بود. اما عزت شیعه اقتضا می‌کرد که دولتمران ما پیش دستی می‌کردند؛ اما نه در این واقعه، بلکه مدت ها قبل باید این کار صورت می پذیرفت.

 

جعفری با ذکر چند نمونه از خباثت های سعودی ها در قبال جمهوری اسلامی بیان کرد: ایران بایستی به هنگام رای دادن در قطعنامه ها علیه کشورمان، هنگام خطاب قرار دادن ایران به عنوان مقر القاعده و تروریست، هنگام برنامه ریزی در فتنه  88 و حمایت از مخالفان نظام جمهوری اسلامی ایران، روابط خود را با عربستان قطع می‌کرد.

 

وی ادامه داد: همچنین در ماجرای توطئه پایین کشیدن قیمت نفت، بمب گذاری در سفارت بیروت (که با وقاحت تمام آن را اقدامی تلافی جویانه در مقابل دخالت های ایران و حزب الله لبنان در جنگ داخلی سوریه اعلام کردند و در نتیجه آن 23 نفر از جمله رایزن فرهنگی ایران به شهادت رسیدند) و همچنین در فاجعه منا که اگر با هشدار رهبر معظم انقلاب به هوش نمی امدند معلوم نبود آخر ماجرا به کجا ختم می‌شد.

 

دبیر کمیسیون سیاسی انجمن اسلامی دفتر تحکیم وحدت دانشگاه زنجان افزود: این روند گستاخی های سعودی ادامه یافت تا در نهایت اعدام شیخ نمر، رهبر شیعیان عربستان صورت پذیرفت که مهر تایید زوال این رژیم منحوس خواهد بود.

 

جعفری با انتقاد از رفتارهای منفعلانه دولت در مقابل این گستاخی های پیاپی تاکید کرد: وقتی دولت در مقابل این همه خیانت، دیپلماسی خنده و زانو زدن را پیشه کرده، نتیجه آن شد که بخاطر آتش سوزی سفارت دست پیشی بگیرند و گویا جای متهم و شاکی عوض شده و سعودی ها با قاطعیت روابط خود را قطع کرده و جمهوری اسلامی ایران را محکوم کردند.

 

وی افزود: ای کاش دولتمردان ما کمی از این قاطعیت مثلا مردهای! سعودی خرج می‌کردند و موضع می‌گرفتند که امروز شاهد غلیان احساسات مردم در حمله به سفارت عربستان نبودیم.

 

دبیر کمیسیون سیاسی انجمن اسلامی دفتر تحکیم وحدت دانشگاه زنجان در پایان خاطرنشان کرد: البته این موضوع دلیلی بر درستی کار حمله کنندگان نیست؛ اما باید انصاف داشت و حق را پایمال نکرد. اگر در این موضوع مقصری باشد، در رده اول دیپلماسی لبخند این دولت است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار