اغتشاش گران با زدن ماسك هم امنيت نخواهند داشت
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۶۱۵
فرمانده نيروي انتظامي:

اغتشاش گران با زدن ماسك هم امنيت نخواهند داشت

فرمانده نيروي انتظامي گفت: با استفاده از سيستم جديد تطبيق چهره، مي‌توان اغتشاش گراني را كه ماسك مي‌زنند شناسايي كرد.

به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبر دانشجو»، سردار اسماعيل احمدي‌مقدم امروز در مراسم رونمايي از پروژه تحقيقاتي تطبيق چهره اعلام كرد: بعضي حوادث در ناجا شيريني پيشرفت‌ها را تلخ و كم مزه كرد و پيشرفت‌ها را به چالش كشيد.

وي اظهار داشت: يك وقتي بايد مي‌گشتيم تا نقطه قوتي را در پليس پيدا كنيم اما همين كه مي‌گردند تا يك نقطه ضعف از پليس پيدا كنند يعني اين كه پليس پيشرفت كرده است.

سردار احمدي‌مقدم افزود: برخي با دلسوزي و برخي نيز با غرض ورزي به دنبال يافتن نقطه ضعف از نيروي انتظامي هستند.

فرمانده ناجا گفت: بدون توسعه بسترهاي تحقيقات در نيروي انتظامي پيشرفت و توسعه امكان‌پذير نيست، ناجا مسير سختي را تا به امروز طي كرده و هر كدام از فرماندهان قبلي بخش از پازل پليس را تكميل كردند.

وي اظهار داشت: يكي از استثنايي‌ترين سازمان‌ها در كشور نيروي انتظامي است كه داراي راهبرد مدون در راستاي چشم‌انداز 20 ساله است، ناجا بايد فضايي را ايجاد كند كه همه محققان رو به تحقيق و پژوهش بياورند.

سردار احمدي‌مقدم در ادامه گفت: بودجه تحقيقاتي نيروي انتظامي در طول برنامه چهارم توسعه 22 برابر شده است و دانش و پژوهش را به عنوان يك اولويت در دستور كار خود داريم.

فرمانده نيروي انتظامي افزود: دو سوم باندهاي متلاشي شده توسط پليس با بهره‌گيري از اقدامات اطلاعاتي و فني انجام شده و پليس استفاده از فناوري‌هاي نوين را به صورت جدي دنبال مي‌كند.

وي اظهار داشت: بايد صبر كنيم تا پژوهش‌هاي محققان و پژوهشگران جوان ايراني به ثمر برسد و كم‌تر از ابزارها و ابداعات خارجي استفاده كنيم وابستگي به محصولات خارجي بايد كاهش يابد و بر روي محققان داخلي بايد سرمايه‌گذاري انجام شود.

سردار احمدي‌مقدم گفت: پيشرفت‌هاي علمي يكي از ابزارهاي تسلط كشورهاي توسعه يافته به جهان سوم است اما با افزايش خودباوري در حوزه انساني و فني مي‌توان اين تسلط را كاهش داد.

فرمانده نيروي انتظامي گفت: نيروي انتظامي يكي از قوي‌ترين دستگاه‌هاي ديپلماتي كشور است و ارتباط وسيعي با پليس‌هاي دنيا دارد.

وي اظهار داشت: اين روزها با نرم‌افزاري شدن شرايط ديگر زورگيري فيزيكي و كلاهبرداري‌هاي سابق معنا ندارد و مردم با توسعه تكنولوژي در خانه خود هم امنيت نداشته و مي‌شود آبروي افراد را با كار نكرده به راحتي خدشه‌دار كرد.

سردار احمدي مقدم تأكيد كرد: رفتن به سوي دانش‌هاي نوين مسير اجباري است و چهره امنيت نيز نرم‌افزاري شده است بايد مطابق با اين شرايط آينده را بسازيم.

فرمانده نيروي انتظامي گفت: سيستم تطبيق چهره كه امروز رونمايي شد بايد توسعه پيدا كند و استفاده‌هاي مطلوبي از آن كرد.

وي گفت: با توسعه اين سيستم كساني كه در اغتشاشات ماسك به چهره مي‌زنند و ناامني ايجاد مي‌كند ديگر امنيت نخواهند داشت و بايد از قانون تمكين كنند.

سردار احمدي‌مقدم اظهار داشت: نبايد از روش‌هاي كشف جرم فيزيكي استفاده كرد و تندي كه بعضاً در پليس آگاهي ديده مي‌شود بايد حذف شود.

فرمانده ناجا اعلام كرد: مأموران پليس نبايد احساساتي شوند اين يكي از آسيب‌هاي نيروي انتظامي است كه گاهي مشكلاتي را براي مجموعه ايجاد مي‌كند.

وي افزود: تكيه بر روش‌هاي علمي و ابزار جديد و آموزش كارآگاهان در پليس آگاهي بايد به طور جدي پيگيري شود و پليس آگاهي بايد واحد پيشرو در توسعه علمي باشد.

سردار سيد اصغر جعفري، رئيس پليس آگاهي هم در اين مراسم گفت: در برخي از حوزه‌هاي كشف جرم در حد مرزشكني هستيم و 2 محور دانش و پژوهش و توسعه فناوري را پيش روي خود قرار داده‌ايم.

وي گفت:‌ در سال82،‌ 260 رايانه در پليس آگاهي داشتيم كه در حال حاضر به 4 هز ار دستگاه رسيده است./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار