به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از خرم آباد، حجت الاسلام موسوی در میزگرد دانشجویی که امروز با عنوان عربستان محور شرارت توسط خبرگزاری دانشجو در لرستان برگزار شد، گفت: تظاهرات های علنی در شرق عربستان از سال 2011 شروع شده است؛ اما همواره این تظاهرات ها توسط آل سعود سرکوب شده اند و با این حال با شهادت شیخ نمر می توان امیدوار بود که شهادت این مجاهد انقلابی گره بیداری اسلامی را در عربستان باز کند.
وی با بیان اینکه نباید از بیداری اسلامی در عربستان غافل شویم، افزود: بدون تردید اعدام آیت الله نمر را باید انتقام آل سعود از شکست سیاست های این کشور در منطقه دانست.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان با اشاره به اینکه شیخ نمر در این برهه مهره خطرناکی برای عربستان نبود که بخواهند او را اعدام کنند، گفت: عربستان حامی گروههای تروریستی در سوریه است و با این حال اخیرا به دنبال به هلاکت رسیدن زهران علوش سرکرده گروه تکفیری جیش الاسلام در سوریه می توان اعدام شیخ نمر را اقدامی تلافی جویانه در پاسخ به هلاکت علوش دانست.
موسوی با اشاره به شیطنت های مثلث شوم اسرائیل، آمریکا و عربستان برای ایجاد ناامنی در کشورمان تصریح کرد: قطعا قطع ارتباط عربستان و چند کشور عجیر شده توسط این کشور با کشورمان پیام دارد و پیام این قطع ارتباط برای تمام گروههای سیاسی این است که باید در برابر این شیطنت ها وحدت خود را حفظ کنند؛ چرا که موقعیت کشورمان در وضعیت حساسی قرار گرفته است و با این حال ضرورت دارد که در مقابله نفوذی ها بایستیم.
وی با بیان اینکه مسلما عربستان با قطع ارتباط دیپلماتیک با کشورمان در برهه ای که این کشور با بحران تورم و کسری بودجه مواجه است بیشترین خسارت را می بیند اضافه کرد: در شرایط بد اقتصادی که عربستان مجبور به افزایش قیمت حامل های انرژی شده است و قرار است که بنا بر اعلام وزیر اقتصاد و دارایی این کشور از مردم مالیات اخذ شود قطعا قطع روابط دیپلماتیک با ایران که حضور میلیون ها زائر از کشورمان هر ساله درآمد هنگفتی را نصیب آل سعود می کند زمینه افزایش فشارهای اقتصادی بر این کشور را فراهم می کند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان گفت: مشکلاتی که امروز عربستان با آن دست به گریبان است، قطعا زمینه بیداری مردم عربستان و سرانجام سقوط آل سعود را ام القرآی جهان اسلام تحت سلطه ظالمانه خود درآورده است دچار فروپاشی و اضمحلال می کند.
موسوی اوج خباثت های آل سعود را از زمان آغاز حملات این کشور از 10 ماه پیش تا کنون بیان کرد و افزود: آل سعود 30 میلیارد دلار که معادل بودجه سالانه یک کشور است را در این جنگ هزینه کرده است؛ اما خوشبختانه تاکنون به اهداف خود نیز دست نیافته اند.
وی با بیان اینکه عربستان خود را ناجی منطقه می داند اضافه کرد: مشکل آل سعود این است که به بار بنشیند؛ از این رو با قطع روابط دیپلماتی با کشورمان به دنبال این است که ایران را که قائل به انجام مذاکره برای تعیین سرنوشت سوریه است از میدان به در کند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان گفت: بر کسی پوشیده نیست که تروریست های تکفیری که در سوریه دست به جنایت می زنند و علیه اسلام ناب کار می کنند مولود دلارهای نفتی عربستان هستند و مرکزیت این گروهها از جمله داعش و جبهه النصره در عربستان است.
موسوی در بخش دیگری از اظهارات خود به کارشکنی های عربستان علیه کشورمان اشاره کرد و ادامه داد: عناد و کینه ورزی آل سعود به دهه 60 برمی گردد به گونه ای که عربستان در هشت سال جنگ تحمیلی از رژیم بعث عراق حمایت کرد و در جریان مذاکرات هسته ای نیز این کشور نقش مخربی را برای به ثمر نرسیدن مذاکرات ایفاء کرد و البته امروز سردمداران این کشور از مقامات آمریکا ناراضی هستند؛ چرا که معتقدند که در برابر ایران تسلیم شده اند.
وی با اشاره به اینکه فاجعه فرودگاه جده و همچنین کشتار حجاج ایرانی در سال 66 و قتل و عام جمع کثیری دیگر از حاجیان که چند صد نفر از آنها زائران ایرانی بودند در سرزمین منا را باید به عنوان بخش دیگری از خباثت های آل سعود علیه ملت ایران مطرح کنیم اضافه کرد: چگونه است که با وجود ای همه جنایت و خباثت مسئله قطع روابط دیپلماتیک بین ایران و عربستان مطرح نبود؛ اما اکنون آل سعود با اعدام آیت الله نمر و بروز برخی واکنش اقدام به قطع روابط با کشورمان می کند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان تصریح کرد: معتقدیم که با وجود خباثت های حکومت آل سعود باید پیش از این قطع روابط دیپلماتیک با عربستان توط کشورمان صورت می گرفت؛ البته مراجع تقلید با اتخاذ مواضع شفاف و خوب از بحث قطع روابط دیپلماتیک با عربستان استقبال کرده اند.
میلاد شرفی دبیر دانشجویی تشکل های اسلامی دانشجویی و فارغ التحصیلان لرستان نیز در این میزگرد دانشجویی با طرح این سئوال که آیا در نیجریه نیز سرنوشتی مانند آیت الله نمر و یا امام موسی صدر که می رفت به مانند امام خمینی (ره) در لبنان نقش آفرینی کند در انتظار شیخ زکزاکی است، گفت: تامین امنیت سفارت خانهها زمانی که کشوری موجب جریحه دار شدن احساسات عمومی شده باشد، از توان دولت ها خارج است و البته در خصوص جنایتی که آل سعود با اعدام آیت الله نمر مرتکب شد این وضعیت نیز در کشور ما رخ داد؛ اگر چه به هیچ وجه این اقدام را تایید نمی کنیم.
وی اقدام عربستان در قطع روابط دیپلماتیک با ایران به بهانه حمله به سفارتخانه این کشور در ایران را توجیه پذیر ندانست و بیان کرد: کشورهایی هم که در حال جنگ هستند، روابط دیپلماتیک خود را قطع نمی کنند؛ اما عربستان در اقدامی ناشیانه دست به این اقدام زد.
دبیر دانشجویی تشکل های اسلامی دانشجویی و فارغ التحصیلان لرستان با تاکید بر اینکه آل سعود به سمت زوال می رود، گفت: متاسفانه در مقابله با گستاخیهای عربستان دولت منفعلانه عمل می کند و در واقع سیاست خارجی کشور در ترتز انقلاب اسلامی نیست.
شرفی با بیان اینکه ما نیز تامین امنیت سفارتخانه ها را ضروری می دانیم؛ اما رئیس جمهور در بیانیه خود به طور ناشیانه ای مردم را مقصر جلوه داد تصریح کرد: تیم دیپلماسی دولت در تراز انقلاب اسلامی نیست و خلاف جهت آرمانهای انقلاب عمل می کنند موضع دولت در خصوص نیجریه که هزار نفر قتل و عام شد چرا ریس جمهور آنقدر یر واکنش آن هم منفعل انجام داد این مواضع موضع گیری نیستند که در جهت اهداف انقلاب باشند.
وی تصریح کرد: در این برهه در حال نبرد با صهیونیسم جهانی، تکفیری ها و آل سعود هستیم؛ اما در مقابل دولت در مواجه با این مثلث شوم منفعلانه عمل کرده است؛ البته مسیری را که امروز سیاست خارجی کشورمان در دولت یازدهم می پیماید همان مسیری است که دولت اصلاحات با عنوان دیپلماسی تنش زدایی پیمود و نهایتا ایران به عنوان محور شرارت نام گرفت.
دبیر دانشجویی تشکل های اسلامی دانشجویی و فارغ التحصیلان لرستان با تاکید بر اینکه کسانی که می خواهند وارد عرصه انتخابات شوند باید مرزها و رابطه خود را با ضد انقلاب، فتنه و دشمن مشخص کنند چون امروز به تعبیر رهبر معظم انقلاب ما دیگر با مسئله اصلاح طلب و اصولگرا مواجه نیستیم؛ بلکه موضوع وجود انقلاب و ضد انقلاب است، گفت: مسلما اگر مواضع انقلابی رهبر معظم انقلاب نبود سیاست خارجی دولت یازدهم همانند ترکیه به بن بست رسیده بود.
شرفی اضافه کرد: قطع رابطه با عربستان موجب تقویت جبهه انقلاب اسلامی می شود؛ اما متاسفانه رویکرد دولت در این زمینه در تراز انقلاب اسلامی نیست.
قبادی مهر، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان نیز در این میزگرد با بیان اینکه اعدام آیت الله نمر خاطره شهدایی همچون میثم تمار را در اذهان زنده کرد گفت: شهادت میثم تمار هم در یک حکومت به ظاهر اسلامی اما ظالم مثل عربستان صورت گرفت، تمار نیز به مانند شیخ نمر به دار آویخته شد، هر دو آنها در راه حق و در زیر سایه چتر ولایت امام علی(ع) به شهاد رسیدند و دیگر هر یک از آنها ابزار دفاعی جز زبان خود ابزار دیگری را در اختیار نداشته اند.
وی با اشاره به اینکه هم شهادت میثم تمار و هم شیخ نمر قلب مسلمانان را به درد آورد ادامه داد: دیپلماسی لبخند دولت یازدهم در دو سال اخیر شرایطی را رقم زده است که شاهد گستاخی های برخی کشورهای عربی در این مدت بوده ایم؛ به گونه ای که اگر دیپلماسی عزتمندانه و انقلابی رهبر معظم انقلاب در فاجعه منا نبود عربستانی ها آنچنان گستاخ شده بودند که در مقابل خواسته های دولت خود را به بی اعتنایی زدند اما یک هشدار رهبر انقلاب آنها را وادار به عقب نشینی از مواضع گستاخانه خود کرد.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان گفت: در بحث قطع روابط دیپلماتیک شاید در فاجعه ای که در جده اتفاق افتاد باید قطع روابط از جانب ایران صورت بگیرد؛ اما دیپلماسی لبخند کار را به جایی کشاند که عربستان روزبه روز گستاخ تر شد.
قبادی مهر در ادامه ضمن انتقاد از تعلل رئیس جمهور در صدور پیام محکومیت جنایا اعدام آیت الله نمر بیان کرد: سر موضوع پاریس، رئیس جمهور پیام خود را در زمان کوتاهی و با یک موضع احساسی صادر کردند؛ اما متاسفانه در حالی که آیت الله نمر یک روحانی شیعه بود دیدیم که ایشان چگونه موضع گرفتند و رهبر معظم انقلاب که قبل از روحانی موضع گیری کردند چه مواضعی داشتند.
وی با تاکید بر اینکه بسته شدن سفارت عربستان نتیجه شکست دیپلماسی دولت است، تصریح کرد: قطعا این شکست در انتخابات به ضرر جریان حامی دولت است؛ از این رو شاهدیم که آمریکا برای پایان دادن به مناقشات بین ایران و عربستان به تکاپو افتاده است تا بتواند جریان حامی دولت را که در راستای سیاست های آمریکا حرکت می کنند برای به دست گرفتن مجلس حمایت کند.
پرهام طهماسبی دبیر انجمن اسلامی دانشجویان پیروان ولایت دانشگاه آزاد نیز در این میزگرد دانشجویی از آل سعود به عنوان دشمن شماره یک ایران در جهان و منطقه نام برد و گفت: آل سعود محور شرارت در منطقه است و این کشور به همراه ترکیه و اسرائیل درصدد از بین بردن هلال شیعه هستند.
وی با بیان اینکه عربستان مانع بیداری اسلامی شد؛ به گونه ای که مرسی را در مصر ساقط و یک نظامی جایگزین او شد، در تونس الغنوشی را سرکوب و یک دیکتاتور را جایگزین او کردند و در یمن هم با سقوط علی عبدالله صالح شرایط را به گونه ای رقم زدند که نتیجه بیداری اسلامی د این کشور به ثمر ننشیند.
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان پیروان ولایت دانشگاه آزاد از عربستان به عنوان پدرخوانده گروههای تروریستی همچون داعش نام برد و گفت: سالانه سه میلیون زائر ایرانی برای انجام اعمال حج تمتع و عمره به عربستان سفر می کنند و با این حال قطع روابط دیپلماتیک تنها به ضرر این کشور خواهد بود و از حیث اقتصادی دچار خسارت سنگینی می شود.