کد خبر:۴۷۶۰۷۷
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد رفسنجان: 

شهادت مظلومانه شیخ نمر نقض آشکار حقوق بشر و دموکراسی است

بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان اعلام کرد: به شهادت رساندن مظلومانه شیخ نمر، نقض آشکار حقوق بشر، دموکراسی، آزادی بیان و اندیشه بوده و بار دیگر ماهیت ضد بشری آل سعود را به عنوان رژیمی ظالم، جنایتکار و خائن به اسلام و حرمین شریفین به جهانیان نشان داد. 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از کرمان، شوراس تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان در پی به شهادت رسیدن آیت الله شیخ نمر رهبر شیعیان عربستان به دست آل سعود، با انتشار بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن این اقدام، نوشته است: به شهادت رساندن مظلومانه این مصلح بیدادگر و مجاهد سبحانی، نقض آشکار حقوق بشر، دموکراسی، آزادی بیان و اندیشه بوده و بار دیگر ماهیت ضد بشری آل سعود را به عنوان رژیمی ظالم، جنایتکار و خائن به اسلام و حرمین شریفین به جهانیان نشان داد و مطمئنا خون رهبر شیعیان عربستان، دامن منحوس سردمداران کفر، ظالم و مرتجع سعودی را خواهد گرفت. 

 

متن کامل این بیانیه به شرح زیر است: 


همانا مؤمنان واقعى کسانى هستند که به خدا و رسول او ایمان آورده، پس از آن هیچگاه شک به دل راه ندادند و در راه خدا با مال و جانشان جهاد کردند، ایشان به حقیقت راستگو هستند (سوره حجرات آیه ۱۵) 

 

دشمن‌شناسی و زمان‌شناسی شیخ نمر نسبت به حوادث جاری کشورش و منطقه که مدیون ارتباط عمیقش با قرآن و اهل بیت (علیهم السلام) بود، موجب شد همواره تحلیل‌های درست و دقیقی از تحولات اجتماعی و سیاسی جاری در منطقه ارائه دهد. 


بی‌شک اعدام شهید آیت الله شیخ نمر باقر النمر توسط دست نشاندگان قدرتهای سلطه جو، مدلی از نسل کشی و تسویه حساب سیاسی و مذهبی است که این روز‌ها خاورمیانه و برخی کشورهای افریقایی را در برگرفته است و امروز مدعیان حقوق بشر و مدافعان آزادی بیان برابر این نوع جنایات سکوت کرده‌اند و به دنبال بزک کردن چهره رژیم‌های خونخوار منطقه هستند. 


به شهادت رساندن مظلومانه این مصلح بیدادگر و مجاهد سبحانی، نقض آشکار حقوق بشر، دموکراسی، آزادی بیان و اندیشه بوده و بار دیگر ماهیت ضد بشری آل سعود را به عنوان رژیمی ظالم، جنایتکار و خائن به اسلام و حرمین شریفین به جهانیان نشان داد و مطمئنا خون رهبر شیعیان عربستان، دامن منحوس سردمداران کفر، ظالم و مرتجع سعودی را خواهد گرفت و بیش از گذشته باعث بیداری امت اسلامی و بویژه مردم تحت ستم شبه جزیره حجاز خواهد شد.

 

مسئولیت مستقیم این جنایت ننگین متوجه هم پیمانان دولت پوسیده و رو به اضمحلال عربستان است. امری که ثابت می‌کند شعارهای آن‌ها در خصوص آزادی، مردم‌سالاری و حقوق بشر حرف‌های یاوه و دروغی بیش نیست و بی‌تردید رژیم غاصب آل سعود تاوان این اقدام وحشیانه را خواهد پرداخت. 

 


بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان با محکوم کردن جنایت رژیم آل سعود و تسلیت به محضر حضرت ولی عصر (عج) و امام خامنه‌ای و مسلمانان به ویژه شیعیان جهان از نخبگان، دانشگاهیان و عالمان مسلمان می‌خواهد در این شرایط خطیر که منطقه خاورمیانه و جهان اسلام درگیر توطئه‌های صهیونیستی و تکفیری است به رسالت واقعی خود عمل کنند و برای خاموش شدن این آتش نفاق و کینه توزی حول محور آموزه‌های پیامبر صلح و دوستی متحد شوند و از تمام شیعیان جهان می‌خواهد که اجازه ندهند شیخ زکزاکی در آفریقا نیز به سرنوشت شیخ نمر در عربستان دچار شود. 

 

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار