کد خبر:۴۷۶۱۵۷
معاون دفتر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان کشور:

پذیرش نتایج قانونی انتخابات یک بخش از انتخابات است/ شورای نگهبان تحت تاثیر هوچی‌گری‌ها و مناظرات سیاسی نباشد

معاون دفتر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان کشور گفت: پذیرش نتایج قانونی انتخابات یک بخش از انتخابات است و بخش دیگری انتخابات پذیرش سازوکارهای آن محسوب می‌شود.

حسن فیروزشاهیان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، در خصوص سخنان روز گذشته رهبر معظم انقلاب در جمع ائمه جمعه، در خصوص علت تاکید ایشان بر مسئله نفوذ، گفت: دولت جمهوری اسلامی ایران در مسائل و مواضع خود دولتی است که رویکردی فعالانه و تهاجمی را در پیش نگرفته، بلکه همواره شاهد رویکرد منفعلانه از آنان بوده‌ایم.

 

وی برانگیختن طمع دشمنان را یکی از معضلات این رویکرد دانست و گفت: هنگامی که دولت چنین رویکردی را اتخاذ می‌کند حتی چنانچه آنان به سمت پذیرش نفوذ بیگانه حرکت نکنند؛ اما با این رویکرد دشمنان دندان طمع خود را تیز خواهند کرد.

 

معاون دفتر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان کشور بعد داخلی نفوذ را تاثیر بر اراده‌ها و تفکرات خواند و بیان داشت: طی چند سال اخیر شاهد بودیم که یکی از سیاستمداران کار کشته که ستون نظام محسوب می‌شد در سال ۸۲ نسبت به تحصن غیر قانونی نمایندگان در مجلس ششم در بحث رد صلاحیت‌ها از موضع منتقد وارد شد؛ اما امروز به همانان پیوسته و رویکردش تغییر کرده است، که این مسئله یک بعد از نفوذ بر تفکرات است.

 

فیروزشاهیان در ادامه در خصوص پذیرش نتایج قانونی انتخابات خاطرنشان کرد: پذیرش نتایج قانونی انتخابات یک بخش از انتخابات است و بخش دیگر انتخابات پذیرش سازو کارهای آن محسوب می‌شود.

 

وی ضمن اشاره به این مطلب که امروز برخی نسبت به سازوکارهای انتخابات معترض هستند، افزود: این‌که برخی سازوکارهای انتخابات را نپذیرند به معنی عدم پذیرش نتایج انتخابات است.

 

معاون دفتر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان تصریح کرد: بستر فتنه ممکن است مسائل مختلفی از جمله مسائل اقتصادی، انتخابات و یا دیگر موضوعات باشد و بستر فتنه در ایران انتخابات بود و بسیاری چه در کشور وچه در خارج از کشور برای این مسئله برنامه ریزی کردند به همین دلیل است که پس از گذشت شش سال از فتنه ۸۸ رهبری این میزان بر فتنه تاکید دارند.

 

فیروزشاهیان در ادامه ضمن تاکید بر این مطلب که یکی از وظایف دانشجویان تاکید بر نظارت شورای نگهبان است، گفت: تاکید روز گذشته رهبر انقلاب بر مسئله حق الناس و پذیرش نظارت شورای نگهبان نشان از اهمیت موضوع دارد. هم کاندیدا و هم وزارت کشور، دولت و جناح‌ها که برای این انتخابات لیست داده‌اند؛ باید فارغ از تفکر جناحی خود از رای شورای نگهبان تمکین کنند.

 

وی خطاب به نهادهای نظارتی گفت: نهادهای نظارتی نباید متاثر از مناظرات سیاسی و هوچی گیری‌های افرادی که حتی ممکن است خود بدانند با توجه به سوابقی که دارند رد صلاحیت می‌شوند، قرار گیرند.

 

معاون دفتر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان کشور ادامه داد: امروز برخی خود می دانند که رد صلاحیت می‌شوند؛ اما به دلیل این‌که می‌خواهند هزینه شورای نگهبان را بالا ببرند، کاندید می‌شوند.

 

فیروزشاهیان تصریح کرد: مشاهده می‌کنیم که برخی از کاندیدای نمایندگی مجلس سخن از قانون مداری می‌زنند؛ اما همواره نشان داده‌اند که این سخنان شعاری بیش نیست به طور مثال سال‌ها قبل مشاهده کردیم که یکی از کاندیدای نمایندگی مجلس که رد صلاحیت شد در یکی از روزنامه‌های اصلاح طلب مقاله‌ای تحت عنوان «ثبت در تاریخ» نوشت و به شورای نگهبان ادعایی دروغ را نسبت داد.

 

وی در پایان تاکید کرد: امید است همانان که دم از ولایت پذیری می‌زنند این بار به واقع به این سخن خود عمل کنند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار