کد خبر:۴۷۶۳۹۰
رئیس سازمان بهزیستی اعلام کرد:

۱۱ میلیون جوان ایرانی در سن ازدواج هستند

رئیس سازمان بهزیستی گفت: در حال حاضر ۱۱ میلیون جوان در سن ازدواج داریم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بهزیستی، انوشیروان محسنی بندپی افزود: در سال 92 میانگین سن ازدواج در مردان 28 سال و در زنان 24 سال بود و هم اکنون یازده میلیون جوان در سن ازدواج داریم.


به گفته وی درحال حاضریک میلیون دختر مجرد بالای 30 سال نیز در کشور زندگی می کنند.


وی یادآورشد: رهبرمعظم انقلاب براساس اصل 10 قانون اساسی تمام مسئولان را برای برنامه ریزی در راستای تحکیم و تقویت بنیان خانواده تکلیف کرده است در این راستا بهزیستی با درک عمیق و تخصصی، تاسیس و توسعه مراکز روانشناسی، شبکه سازی تشکل هایی در حوزه سلامت روان، اجرای طرح مداخله در کاهش نرخ طلاق، افزایش آگاهی بخشی در مدارس و دانشگاه ها را در دستور کار خود قرار داد.


رئیس سازمان بهزیستی، خانواده را بنیادی ترین نهاد اجتماعی برشمرد و گفت: در جای جای آموزه های دین اسلام بر تعالی خانواده تاکید شده است اما برغم این سفارشات هم اکنون با واقعیتی همچون افزایش سن ازدواج روبر و هستیم.


محسنی بندپی با اظهار امیدواری از اینکه در برنامه ششم توسعه احکام ویژه ای برای تقویت بنیان خانواده در نظر گرفته شود، افزود: به دلیل تغییر در ساختارهای فرهنگی و اجتماعی و بروز ناهنجاری ها بنیان خانواده تحت الشعاع قرار گرفته به طوریکه افزایش سن ازدواج و کاهش اثرات آن یکی از این اتفاقات است.


وی در ادامه از فعالیت یک هزار و 619 مرکز روانشناسی در سطح کشور خبر داد و گفت: بهزیستی طرح مداخله در کاهش نرخ طلاق را با همکاری معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه اجرایی کرد که به عنوان یکی از طرح های موفق می توان از آن نام برد که به عنوان سند ملی نیز معرفی شده است.


رئیس سازمان بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: همتی جهادی اقدامات علمی و تخصصی را در راستای تقویت و تحکیم بنیان خانواده پیش می بریم؛ این اقدامات باید صحیح و همه جانبه باشد.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵ دی ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۲
هم اکنون سن ازدواج شده 35 سال!
4
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵ دی ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۷
راه حلش پیش منه. 25 میلیون وام خودرو بدید. مشکل ازدواج حل بشه...
19
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ دی ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۹
سربازی اجباری لعنتی رو بردارید من همین الان ازدواج میکنم
9
0
ناشناس
۱۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۷
حرف دل ما رو زدی.
امیر
-
۱۶ دی ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۹
ای بابا ........
درسته که یه درصدی تقصیر دولته ......
ولی خانواده ها بیشتر مقصرن ........
تجمل بیداد میکنه ......
بدون یخچال ساید، تلوزیون 3 بعدی، سرویس طلا 100 گرمی، مبل آنچنانی، بوفه و دکوری و خیلی چیزای دیگه هم میشه زندگی کرد .......
7
0
smm
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۸
بیچاره اون بچه هایی که از ازدواج های 35 ساله به دنیا میان
وقتی هم که به سن 20 برسن یه پدر مادر 60 ساله دارن
خواهر و برادر هم که ندارن.
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار