کد خبر:۴۷۶۴۴۰
حزب سبز آلمان:

برلین نباید دیگر از رژیم مستبد عربستان حمایت کند

در ادامه واکنش‌های تند و انتقادی سیاستمداران آلمانی به اعدام‌های جمعی اخیر در عربستان، حزب سبز آلمان خواستار توقف حمایت‌های دولت آلمان از رژیم مستبد عربستان شد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، سیاستمداران آلمانی بعد از اعدام های جمعی اخیر در عربستان سعودی از جمله اعدام روحانی برجسته شیعی شیخ نمر واکنش های تندی به این اقدام نشان داده و برخی خواستار قطع شراکت استراتژیک با عربستان شدند.

 

در همین راستا "هانس پیتر اوهل" از سیاستمداران حزب سوسیال مسیحی آلمان خواستار توقف ارسال تسلیحات به عربستان شده و گفت: چنین تجارت هایی در نقطه زمانی فعلی غلط است. بدیهی است که حالا ما باید درباره آینده مناسبات با این کشور عرب حاشیه خلیج فارس که مدت طولانی به عنوان یک فاکتور پایداری در یک منطقه غیر صلح آمیز اعتبار داشته است تجدید نظر کنیم.

 

«آنتون هوفرایتر»، رئیس فراکسیون حزب سبز پارلمان آلمان نیز از دولت آلمان درخواست کرد که صادرات تسلیحات به عربستان سعودی را متوقف کند.

 

وی افزود: دولت آلمان منافع اقتصادی را در اولویت بالاتری از حقوق بشر قرار می دهد اگر به شراکت استراتژیک با عربستان سعودی همچنان ادامه دهد. دولت آلمان نباید بیش از این از یک رژیم مستبدی مانند عربستان حمایت کند.

 

امید نوری پور، سخنگوی سیاست خارجی حزب سبز آلمان نیز خواستار عواقب برای این اعدام های جمعی در عربستان شده و تاکید کرد که عربستان دیگر نمی تواند یک شریک استراتژیک آلمان باشد.

 

معاون رئیس فراکسیون احزاب متحد مسیحی آلمان هم شخصا هیچ شانسی برای ارسال تسلیحات جدید به عربستان سعودی در چنین شرایطی نمی بیند.

 

«راینر آرنولد»، از سیاستمداران امنیتی حزب سوسیال دموکرات آلمان نیز با توجه به تشدید مناسبات بین عربستان سعودی و ایران خواستار بازنگری در ارسال تسلیحات به عربستان شده و اظهار داشت که این یک خطای بزرگ بود که برای عربستان شرایط تولید G۳۶ را فراهم کردیم. عربستان سعودی همیشه یک شریک سخت اما پایدار کننده برای ما بوده است و حالا تردیدها به نقش ثبات عربستان در منطقه افزایش می یابد. ما باید در این باره بحث کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار