کد خبر:۴۷۶۹۲۲
آیت‌الله نوری‌همدانی:

دانش‌آموزان را با ایمان، اخلاق و عقیده تربیت کنید/ معلمان باید از نظر معاش در بهترین وضعیت باشند

آیت‌الله نوری‌همدانی با تاکید بر مقابله با جنگ نرم دشمنان گفت: برای مقابله با نقشه‌های شوم دشمن نیاز است تا دانش‌آموزان را بر‌اساس ایمان، اخلاق و عقیده تربیت کرد تا در برابر شبهات و جنگ روانی دشمنان مقاوم شوند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله نوری‌همدانی عصر امروز در دیدار با وزیر آموزش و پرورش، اظهار داشت: فعالیت آموزش و پرورش یکی از مقدس‌ترین کارهایی است که دارای ارزش و اهمیت بسیار بالایی است چون این وزارتخانه وسیله تربیت نسل‌های آینده انقلاب است.

 

مرجع تقلید شیعیان با تاکید بر لزوم تربیت مناسب دانش‌آموزان افزود: انسان ابتدا باید خود را بسازد و سپس به هدایت جامعه بپردازد، تربیت دانش‌آموزان یکی از مهم‌ترین کارهایی است که توسط معلمان انجام می‌شود که در این زمینه باید از بهترین شیوه‌ها استفاده کنند.

 

وی با اشاره به رفع مشکلات فرهنگیان بیان کرد: معلمان باید از نظر معاش در بهترین وضعیت باشند و امکانات مورد نیاز آن‌ها فراهم باشد تا بدون هیچ مشکل و دغدغه‌ای به تدریس بپردازند و دانش‌آموزان را تربیت کنند.

 

آیت‌الله نوری‌همدانی عنوان کرد: خداوند استعدادهای زیادی را برای بهره‌گیری از علوم مختلف ایجاد کرده است که اگر بتوانیم همه استعدادهای انسان را شناسایی و طبقه‌بندی کنیم در آینده در رشته‌های مختلف مختصصان زیادی خواهیم داشت.

 

وی با بیان اینکه تعلیم و تربیت ۳ رکن اساسی دارد، تصریح کرد: بحث و درس و توانمندی معلمان و تربیت‌پذیری دانش‌آموزان از مهم‌ترین ارکان تعلیم است، تعلیم و تربیت هنر است و شغل نیست بلکه سازندگی انسان‌ها است، معلمان به‌عنوان مربیان دانش‌آموزان باید خود را بسازند و با سیره و عمل خود دانش‌آموزان را تربیت کنند.

 

مرجع تقلید شیعیان با تاکید بر مقابله با جنگ نرم دشمنان افزود: برای مقابله با نقشه‌های شوم دشمن نیاز است تا دانش‌آموزان را براساس ایمان، اخلاق و عقیده تربیت کرد تا در برابر شبهات و جنگ روانی دشمنان مقاوم شوند.

 

 آیت‌الله نوری‌همدانی با اشاره به لزوم توجه به فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر بیان کرد: اگر علم و ایمان و اخلاق همراه یکدیگر باشد زمینه سعادتمندی انسان‌ها فراهم می‌شود، امر به معروف و نهی از منکر سازنده جامعه است.

 

استاد سطوح عالی حوزه علمیه با بیان اینکه امروز باید ایرانی قدرت مند و عزت مند در برابر دشمنان بسازیم، عنوان کرد: معلمان باید با عزم و اراده به تعلیم و تربیت دانش آموزان بپردازند، اعزام دانش آموزان به مناطق عملیاتی اقدام بسیار مفید و شایسته ای است که حضور در راهیان نور و آشنایی با شهدا در تربیت دانش آموزان مؤثر است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار