به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از گرگان؛ محدرضا هنرور، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گلستان و رئیس مرکز بهداشت استان بعدازظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، با اعلام این خبر که ۱۴۴ مرکز در استان برنامه پزشک خانواده را ارائه میدهند، گفت: در سال ۹۲ تعداد مراکزی که پزشک خانواده در آنها مستقر بود ۲۴ مرکز بود که هم اکنون به ۴۲ مرکز افزایش پیدا کرده است؛ که نحوه استقرار پزشک بیتوته بستگی به فاصله ۱۰ کیلومتری آن مرکز با شهرستان دارد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان افزود: تعداد مراکز شبانه روزی در سال ۹۲ حدود ۱۰ مرکز بود که با اضافه شدن مراکز جلین، سرخنکلاته و پیشکمر ، به ۱۳ مرکز رسیده است.
هنرور خاطرنشان کرد: تقریبا در سال ۹۳ و ابتدای ۹۴ تمام خانههای بهداشت ملکی شدند و امسال برنامه این است که تمام مراکز روستایی و استیجاری را تکمیل کنیم که در سال ۹۵ به بهره برداری خواهند رسید.
هنرور تصریح کرد: در سال ۹۴ پیگیر توسعه خدمات در سطح شهرهای ۲۰ تا ۵۰ هزار نفر هستیم که در این راستا توانستیم مجوز ۱۰ پایگاه سلامت را بگیریم که این مراکز را به بخش خصوصی واگذار کردهایم که در آن خدمات بهداشتی به مردم تحت پوشش نیز ارائه میشود.
رئیس مرکز بهداشت استان گلستان گفت: یکی از مهمترین برنامههای طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت، ارتقا بخش سلامت دهان و دندان است که در این راستا توانستیم ۳۴ مرکز خدمات سلامت دهان و دندان در استان را تجهیز کنیم.
وی در ادامه از راه اندازی مراکز تجمیعی داندانپزشکی در شهرستانهای گرگان، گنبد، آق قلا، کلاله، مینودشت و علی آباد خبر داد که منجر به افزایش ارائه خدمات دندانپزشکی و رضایت مندی مردم شده است و تا پایان سال جاری شهرستانهای ترکمن و بخش کمالان از شهرستان علی آباد نیز واجد مراکز تجمیع داندنپزشکی میشوند.
هنرور در پایان متذکر شد: در سال ۹۴ خدمت «وارنیش فلوراید تراپی» ۲۵۷ هزار نفر از دانش آموزان مقطع ابتدایی در سطح استان به ارزش ۴ میلیارد و ۶۲۶ میلیون ریال انجام شده است.