علی کرمی، دبیر مجمع یادواره شهدای دانشجویان دانشگاه شیراز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در شیراز، با اشاره به مزار شهدا در دانشگاه شیراز گفت: تاریخچه حرم شهدای گمنام دانشگاه شیراز برمیگردد به ۹ اسفند ۸۶ که مصادف با اربعین حسینی بود.
وی با بیان اینکه ابتدا مسئولین قصد داشتند حرم شهدا را به صورت یک مجموعه تفریحی و مانند یک پارک بسازند، افزود: با مخالفت و پیگیریهایی که اعضای یادواره انجام دادند طرح امروزی آن را تصویب کردند.
دبیر مجمع یادواره شهدای دانشجویان دانشگاه شیراز با اشاره به اینکه با گذشت شش سال از تصویب طرح حرم شهدا دانشگاه شیراز، به بهانه نبود بودجه، در سال ۹۲شروع به کار کردند، تصریح کرد: طبق قرارداد زمان تحویل پروژه شش ماهه بود؛ ولی با گذشت دو سال به بهانه اینکه بودجه ساخت حرم شهدا تمام شده است پروژه را نیمهکاره رها کردند و پیگیریهای صورت گرفته برای اتمام پروژه راه به جایی نبرد.
کرمی با بیان اینکه وظیفه قشر دانشجو مطالبه گری است و این حقی است که شهدا به گردن همه ما دارند، افزود: با مطالبه این حق از مسئولین رده بالای مربوطه، باید اجازه تشییع شهدا در همه شهرها داده شود، چرا که شهدا محدود به هیچ کشوری، استان و شهری نیستند.
وی با اشاره به اینکه یکی از وظایف ما رساندن پیام شهدا به عموم مردم است، بیان داشت: پیام شهدا همواره نجات بخش بوده است و از آنجا که شهدا خاص هیچ جناح و حزب سیاسی نبوده و نیستند، بنابراین مخالفت استاندار بیمورد است.
دبیر مجمع یادواره شهدای دانشجویان دانشگاه شیراز با بیان اینکه شهدا در هیچ جناحی نمی گنجند و متعلق به انقلابند، تصریح کرد: همانطور که سیدالشهدا و یارانش محصور در کربلا نیستند و مرزهای جغرافیایی را نمیشناسد، شهید نیز مختص هیچ مرزبندی نیست.
کرمی با اشاره به اینکه شهدا همواره به جامعه روحی تازه بخشیدهاند، خاطرنشان کرد: نمونه بارز آن میتوان به تشییع شهدای غواص اشاره کرد، بنابراین تشییع شهدا در این برهه از زمان نیز میتواند به هرچه پرشورتر برگزار شدن انتخابات آینده کمک کند.