به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دبیر سیاسی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل به رئیس شورای عالی امنیت ملی نامهای نوشته که متن آن به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر حسن روحانی
ریاست محترم جمهور و ریاست شورای عالی امنیت ملی
با سلام
حدود یک هفته از حادثهی حملهی عدهای به سفارت عربستان سعودی در تهران میگذرد. اتفاقی که متاسفانه تا حدودی توانست رژیم سفاک آل سعود را در موضع مظلومیت قرار دهد؛ اتفاقی که در مقطع کنونی بهترین پاس گل به همپیمانان آمریکا و اسرائیل و دولتهای مرتجع عربی و در راس آن رژیم آل سعود قلمداد میشود.
فارغ از تحلیل ابعاد این ماجرا در سطح بین الملل که در این مقال نمیگنجد، موج سواری سیاسی عدهای در داخل خصوصا رسانههای اصلاح طلب و تکنوکرات و بعضا حامیان دولت، برای ما دانشجویان سوالاتی را پدید آورده است.
اول: تجمعات اعتراضی در خصوص موضوعات گوناگون در مقابل سفارت کشورهای مختلف، امری متداول و مسبوق به سابقه بوده است که عموما با محافظت و حضور جدی پلیس انجام میشده و هرگونه نزدیک شدن به ساختمان سفارتها عملا امکان پذیر نبوده است؛ لکن تصاویر منتشر شده از ماجرای اخیر سفارت عربستان، نشان میدهد که تقریبا خبری از حضور موثر پلیس نیست و بعضا کوتاهی و مماشاتهایی نیز صورت گرفته است.
لذا این سوال به ذهن متبادر میگردد که نیروهای پلیس با چه نیت و دستور چه کسی میدان را خالی گذاردهاند و اجازه حمله و ورود به سفارت را دادهاند؟
نبایستی با این موضوع ساده انگارانه برخورد کرد و تنها عاملان را بازداشت و مواخذه نمود، بلکه از این مهمتر آمران و کسانی هستند که دستور عدم مقاومت پلیس را صادر کردهاند یا در این خصوص کوتاهی و قصور داشتهاند.
۲- برخی مسئولان و منابع خبری، در اظهار نظرهایی غیر شفاف، تقصیر را به گردن جریان حامیان آقای سیدصادق شیرازی و یا نفوذیهای رژیم سفاک آل سعود انداختهاند؛ فرضی که ممکن است صحیح باشد. اما در صورت صحت چنین فرضیهای، آیا هماهنگیهای لازم جریانهای مذکور تا سطوح امنیتی بالا به همین راحتی صورت گرفته؟ در صورت صحت، ضمن تاسف برای اوضاع امنیتی کشور که بخش مهمی از آن یعنی وزارت اطلاعات تحت امر دولت است، باید به سرعت عناصر نفوذی در همه سطوح شناسایی شده و اسامی و خط و ربط آنها در اختیار افکار عمومی قرار گیرد و مسببان و عاملان این نفوذ عمیق به مردم معرفی شوند. همه میدانند که دولت شما امنیتیترین دولت تاریخ جمهوری اسلامی است و خود نیز معترف بودهاید که اگر در هیچ امری تخصصی نداشته باشید در حوزه امنیت متخصصید اما اتفاقات افتاده و واکنشها حتی از یک دولت غیر امنیتی هم بعید است چه رسد به امنیتیترین دولت تاریخ!
۳--سناریوی دیگر که عموما توسط جریانهای اصلاح طلب طرح میشود ناظر به دخالت مجموعههای منتقد سیاستهای دولت از جمله سپاه اسداران و بسیج در مسئلهی سفارت است، اگر دولت حداقل عقل سیاسی برای منتقدان دولت قائل باشیم این سناریو منتفی است، جریانی که فارغ از نگاههای انقلابی و دینی، میداند در صورت بروز چنین خطایی پروپاگاندای رسانههای خاص از صدا ی آمریکا و بیبی سی فارسی تا مجلاتی که با بودجهی عمومی و از هزینهی بیت المال منتشر میشوند چه بر سر منتقدان دولت خواهند آورد؟
۴-عدم پاسخ صریح به سوال اول و نحوهی مواجههی جریان اصلاح طلب و رسانههای حامی دولت یازدهم با مسئلهی سفارت در میان اقشار مختلف مردم، احتمال وقوع این سناریو را تقویت کرده است که ممکن است بخشهایی از حوزهی امنیتی دولت از جمله وزارت اطلاعات، بدون هماهنگی یا با هماهنگی نهادهای بالا دستی دولت دست به اقدامی زدهاند تا فضای سیاسی کشور را به ضرر جریانهای انقلابی تغییر دهند، اقدامی که در صورت صحت خیانت به منافع ملی است و باید حتما با مسببان آن برخورد جدی صورت گیرد.
۵-جناب آقای دکتر روحانی شما بارها در سخنان اخیرتان تشریح کردهاید که دولت در انتخابات موضع بیطرفی خواهد داشت و قرار نیست فضای گفتمانی جامعه را به گونهای مهندسی نماید که به نفع جریانی خاص باشد از این رو از حضرت خواهشمندیم برای یک بار هم که شده از موضع منتقد خارج شده ودر این مسئله به عنوان پاسخ گو با سند و مدرک تنویر گر افکار عمومی باشید.
اما نکته پایانی پیرامون رسیدگی خارج از نوبت مسئله است که شما از قوه قضاییه خواستهاید در این باب از شما سوال داریم که آیا شما به همین اندازه جدیت در رسیدگی به پرونده فرودگاه جده و فاجعه منا و حمله به سفارت ایران در لبنان توسط سعودیها داشتهاید؟
و من الله توفیق
دبیر سیاسی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاههای سراسر کشور
دست پیش رو میگیرید تا پس نیوفتید!!!!!!!!!!!!!