هامون نوری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در رشت، با بیان اینکه دولت همواره در پی این بوده است که عملکرد خویش را در موضوع مذاکرات هسته ای مثبت و کارآمد ارائه کند، گفت: در موقعیت فعلی در آستانه انتخابات شاید هدف دولت این باشد که با اجرای هرچه سریعتر تعهدات در برجام به آنچه بیش از دو سال است روی آن تاکید می کند و آن رفع تمامی تحریم ها و رونق اقتصادی کشور است دست یابد تا بدین وسیله نظر مردم را در خصوص انتخاب فهرست نمایندگان مطلوب خویش جلب کند.
وی در مورد اظهارات جان کری افزود: جان کری سعی میکند در موضع گیری یک سویه، ایران را مشتاق به اجرای هرچه سریعتر برجام و آمریکا را بی نیاز به آن جلوه دهد.
جانشین بسیج دانشجویی دانشکده فنی کاسپین دانشگاه تهران تصریح کرد: احتمالا جان کری صحبت های مقام مافوق خودش یعنی اوباما را فراموش کرده که به صراحت اعلام کرده بود: «آمریکا دیگر قادر به متقاعد نمودن کشورها برای حفظ تحریم ها علیه ایران نیست»؛ بنابراین میتوان نتیجه گرفت که آمریکا بیش از ایران به این توافق و اجرای آن نیازمند است و اظهارات جان کری صرفا یک بازی روانی است.
نوری با اشاره به اقدام سخیف رژیم عربستان در به شهادت رساندن عالم بزرگ شیعه و رهبر شیعیان شیخ نمر گفت: این کشور دل هر آزاده ای را در سرتاسر جهان به درد آورد و موجی از اعتراضات را علیه این رژیم ظالم در پی داشت.
وی افزود: در کشور ما نیز احساساتِ قشر عظیمی از مردم متدین و انقلابی در پی این اقدام دَدمنشانه برانگیخته شد و در همان ساعات اولیه، افراد زیادی بخصوص در شبکه های مجازی به طرق مختلف انزجار خویش را از این اقدام ابراز کردند.
جانشین بسیج دانشجویی دانشکده فنی کاسپین دانشگاه تهران تصریح کرد: واکنش عجولانه و نابخردانه عده ای در حمله به سفارت کشور عربستان که در حکم خاک این کشور محسوب میشود، نه تنها اثر مثبتی به دنبال نداشت؛ بلکه موجب شد خباثت رژیم سعودی در صحنه بین المللی تا حدی در حاشیه قرار گیرد و افکار عمومی جهان از اصل موضوع منحرف شود.
نوری افزود: از دیدگاه شرعی ارتکاب این عمل بنا به فرموده رهبر انقلاب حرام و بر خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران است و از دید حقوقی نیز موجب خدشه دار شدن چهره حقوقی کشورمان در صحنه بین الملل شد.
وی با اشاره به اینکه حمله عده ای به سفارت عربستان نشان از بی کفایتی دولت است، گفت: بی کفایتی دولت از دو منظر قابل تأمل است یکی در خصوص عدم واکنش بموقع و قاطع در قبال اقدام ظالمانه رژیم سعودی که اگر عکس العمل مقثضی صورت می گرفت شاید شاهد چنین حادثه ای نبودیم و در یک نگاه دیگر حمله عده ای به سفارت یک کشور که به طور معمول تحت حمایت و مراقبت کشور میزبان است مشکوک و قابل تأمل است.
جانشین بسیج دانشجویی دانشکده فنی کاسپین دانشگاه تهران افزود: چگونه نیروهای امنیتی در مقابل این عمل، واکنش مناسب را انجام ندادند و از بروز آن جلوگیری نکردند؟ چگونه عده ای به راحتی به خود جرأت داده اند وارد سفارت یک کشور شوند در حالی که ترسی از تدابیر امنیتی و تبعات قانونی عمل خود نداشته اند؟
نوری گفت: همانطور که اشاره شد انفعال دولت در این موضوع علاوه بر اینکه نشانگر سهل انگاری و سیاست فوق محافظه کارانه دولت بود، چون جرقه ای برای شعله ور کردن آتش خشم مردم شد تا احساسات انقلابی کنترل نشده عده ای به جوش آید و چنین حادثه ای به وقوع بپیوندد.
وی خاطر نشان کرد: پس از این حادثه مقامات بلند پایه دولت به جای موضع گیری قاطع در مقابل رژیم سعودی، با اظهاراتی دو پهلو سعی در سامان دهی اوضاع داشتند.