کد خبر:۴۹۳۵۵۴
سردار نامی در دانشکده کاسپین رضوانشهر

احداث پل بعثت اروند رود از شاهکارهای مهندسی رزمندگان بود

سردار نامی در یادواره شهدای دانشجوی رشته های فنی مهندسی دانشکده فنی رضوانشهر گفت: احداث پل بعثت روی اروندرود از شاهکارهای مهندسی رزمندگان بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از رشت، سردار نامی عصر امروز در یادواره شهدای دانشجوی رشته های فنی مهندسی دانشکده فنی رضوانشهر که در راستای اولین کنگره 8000 شهید استان به همت بسیج دانشجویی این دانشکده  برگزار شد، با اشاره به تاریخچه انقلاب اسلامی و دوره ریاست جمهوری بنی صدر گفت: تمام تاکتیک های رزمندگان ما در دوران دفاع مقدس بعد از بنی صدر تغییر کرد.

 

وی گفت: تمام عملیاتهایی که در روز انجام می‌گرفت! اما بچههای ما بعد از بنی صدر عملیاتهای خود را با تاکتیک های خاصی در شب انجام می دادند.

 

فرمانده دوران دفاع مقدس با بیان این که تاکتیک هایی که رزمندگان ما بکار می‌بردند در هیچ متون دانشگاهی و نظامی لحاظ نشده بود، گفت: رزمندگان ما در دوران دفاع از تجربه های خود در سطوح مختلف استفاده می‌کردند و این یعنی همان تولید فکر و تولید علم.

 

سردار نامی  با اشاره به عملیاتهای دروان دفاع مقدس گفت: رزمندگان اسلام با آشنایی به فنون نظامی و روحیه جهادی و رویکرد علمی، خود را با شرایط موجود تطبیق می‌دادند و منطبق با صحنه عمل،  آن  اقدامات را به نمایش می‌گذاشتند.

 

وی با بیان این که احداث پل بعثت بر روی اروند رود یکی از شاهکارهای رزمندگان بود، گفت: در بحث پزشکی نیز افراد توانمندی را داشتیم که برای ایجاد بیمارستانهای صحرایی با تمام تجهیزات و اتاق های عمل از تجارب خود استفاده می‌کردند.

 

فرمانده دوران دفاع مقدس تصریح کرد: لذا با نگاه علمی به تمام عرصه ها، اکثریت رشته های علمی، ناخودآگاه در گیر جنگ بودند و در آنجا از تجارب و علمی که در دوران دانشگاه ولو به مدت کوتاه کسب کرده بودند، استفاده می‌کردند.

 

سردار نامی گفت: در واقع نگاه به جنگ، یک نگاه علمی بود و شهید تهرانی مقدم در تاسیس توپخانه به عنوان یک مهندس ایفای نقش کرد.

 

وی افزود:  بچه های ما در هر رشته ای که تحصیل کرده بودند با استفاده از رشتهای تحصیلی و تجارب خود اقدامات زیادی را در جنگ انجام می‌دادند، چرا که  نوع نگاه شان به کار نگاه علمی بود.

 

فرمانده دوران 8 سال دفاع مقدس گفت: شما دانشجویان نیز باید در هر رشته ای که مدرک اخذ می‌کنید با نگاه علمی و با رویکر جهادی مشکلات را شناسایی کنید و نیازهای را که در عرصه های مختلف وجود دارد با مطالعه دقیق و کارشناسانه برطرف کنید و راهکارهای لازم را ارائه دهید.

 

سردار نامی تصریح کرد: در دوران جنگ با تاکتیک های نظامی، امورات مهندسی و پزشکی و نیروهای ارتش و نیروهای مردمی و بسیج و با روحیه جهادی، شهادت طلبی، خلاقیت، ابتکار و نوآوری توانستیم به پیروزی دست یابیم.

 

وی با بیان این که در دوران جنگ تمام قدرت نمایی های دشمن  در فضای سامانه موشکی بود، گفت: شهید تهرانی مقدم این ضرورت را احساس کرد و توانست با نگاه علمی و به همراه تیمی که  با او همکاری می‌کردند، با نگاه علمی و رویکرد جهادی نتیجه ای را بدست آورد که امروزه دشمنان جرات نمی‌کنند گزینه نظامی را برای کشور ما انتخاب کنند.

 

فرمانده 8 سال دوران دفاع مقدس گفت: ما با کمک دانشجویان بسیجی که جهادی کار می‌کردند توانستیم به علم هسته ای دست پیدا کنیم، چون رویکردشان جهادی ، بسیجی و نوع نگاهشان علمی بود.

 

سردار نامی گفت: این رویکرد همیشه موثر است و شما دانشجویان که آینده سازان کشور هستید باید در سنگر علم و دانش راه شهدا را ادامه دهید و با غنا بخشیدن به تولید علم به پیشرفت کشور خود کمک کنید.

 

وی خاطر نشان کرد: با روحیه علمی و اخلاق محوری است که می‌توانید به دشمن فائق آیید.

 

فرمانده دوران 8 سال دفاع مقدس گفت: اگر بخواهیم در کشور روند رو به رشدی را داشته باشیم باید دو بعد اخلاق و معنویت را در کنار تولید علم داشته باشیم.

 

سردار نامی افزود: جوانان ما با نثار خون خود نهال انقلاب را آبیاری کردند و در درون مرزهای بین المللی که با دشمن مواجه بودیم فضای برد و پیشرفت را تا مدیترانه رساندیم.

 

وی گفت: روند رو به رشد ما باید در یک توسعه منوازن و در همه بخشها اتفاق بیفتد و الگوی مناسبی باشیم برای همه جهان.

 

در ادامه پدر شهید احمدی روشن نیز با اشاره اخلاقیات و خصوصیات شهید مصطفی گفت: از شهادت مصطفی ناراحت نیستم چرا که بعد از مصطفی هزاران مصطفایی دیگر در دانشگاهها بدست آوردم چرا که می دانم شما دانشجویان در رشته های فنی و مهندسی ادامه دهنده راه پسرم هستید.

 

وی افزود: اگر بخواهیم راه شهدا را ادامه دهیم ابتدا باید معنای شهید را بدانیم چرا که خدواند در قرآن فرمودنده اند شهدا زنده اند و در نزد من روزی می‌خورند.

 

پدر شهید احمدی روشن گفت: یکی از وظایف ما روایتگری ویژگی های  شهدا است و خانواده های شهدا ، مادران شهدا باید با الگو قرار دادن حضرت زینب ادامه دهنده راه ایشان باشند.

 

وی با اشاره به این جمله که کربلا در کربلا می ماند اگر زینب نبود گفت: یزیدیان با نعل های تازه به اسبان خود بر بدن پاک امام حسین(ع) تاختند با این هدف که کربلا را در کربلا دفن کنند اما اراده خداوند از همه اراده ها بالاتر بود.

 

پدر شهید احمدی روشن در ادامه افزود: بر خود وظیفه می‌دانم که ویژگی های مصطفی را برای شما بیان کنم اما اگر بخواهم تمام ویژگی هایش را بازگو کنم وقت زیادی خواهد برد.

 

وی در ادامه به ویژگی خوب بودن فرزندش اشاره کرد و گفت: خداوند در قرآن نیکی به پدر مادر را بسیار سفارش کرده است و مصطفی مصداق این آیه شریفه است چرا که ما به یاد نداریم که مصطفی حتی یک بار موجب ناراحتی ما شده باشد.

 

پدر شهید احمدی روشن گفت: مصطفی علاوه بر این که برای ما یک فرزند خوبی بود سرباز خوبی برای نظام بود.

 

وی با اشاره به فداکاری ها و تلاشهای شهید مصطفی و همکارانش گفت: ما نباید اجازه بدهیم که عزت و اقتدار ما زیر سوال برود.

 

پدر شهید روشن با اشاره به مذاکرات هسته ای گفت: باید حواسمان باشد تا از دشمن رکب نخوریم چرا که دشمن هیچوقت به تعهدات خود عمل نکرده و نخواهد کرد.

 

وی با بیان این که مقام معظم رهبری نسبت به مذاکرات خوشبین نبودند و نرمش قهرمانانه را بیان کرند، گفت ما به تبعیت از رهبری برجام را قبول کردیم و پذیرفتیم، چرا که می‌دانیم از این برجام نافرجام چیزی حاصل نمی‌شود و دشمن به تعهداتی که در برجام آمده است، عمل نخواهد کرد.

 

پدر شهید احمدی روشن خاطر نشان کرد: دشمن ما فقط دشمن هسته ای نیست بلکه دشمن دین ما، دشمن قرآن و دشمن خدای ما است، ما همه در مقابل نظام مسئولیم و باید جلوی نفوذ دشمن را بگیریم.

 

در ادامه از پدر شهید احمدی روشن تجلیل بعمل آمد.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار