کد خبر:۴۷۴۱۷۵
مسئول تربیت و آموزش بسیج دانشجویی دانشکده فنی کاسپین:

فتنه‌ اکبر به مراتب سخت‌تر از فتنه‌ ۸۸ است

مسئول تربیت و آموزش بسیج دانشجویی دانشکده فنی کاسپین گفت: دانشجویان همگان را از نقشه‌های شوم فتنه‌گران آگاه کنند؛ چرا که فتنه‌ اکبر به مراتب سخت‌تر از فتنه‌ ۸۸ است.

سیدمهدی بطحایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در رشت، با اشاره به  فرموده امام راحل که «دانشگاه مبدأ همه تحولات است» گفت: انتظار می‌رود که دانشجویان خارج از ظرف زمان و در هر عصر و دورهای به تحلیل مناسبتهای گذشته و پیشرو بپردازند و با نگاهی عمیق و درست در راه آرمانها و اهداف قدم بردارند.

 

وی افزود: تجلی این امور در قالب جنبش هایی شکل می‌گیرد که ساماندهی شده اند، از این رو نقش جنبش ها یا همان تشکلهای دانشجویی در زنده نگه داشتن حماسه هایی نظیر 9 دی باید بسیار پررنگ و موثر باشد.

 

مسئول تربیت و آموزش بسیج دانشجویی دانشکده فنی کاسپین تصریح کرد: دانشجویان باید با بازگو کردن حقایق پیروزی این حماسه تاریخی را برای همیشه در تاریخ زنده نگدارند و به نسل های آینده منتقل کنند.

 

بطحایی افزود: فطرت هر انسانی با حقیقت سرشته است، همه  انسانها از دروغ، ظلم، فریب و نیرنگ بیزارند و در عوض شیفته حق و حقیقتاند.

 

وی گفت: 9دی تجلی حق بود و حقیقت. 9دی حماسهای فراتر از نام بود. بنظر من وقایع و اتفاقات دردآور سال 88 که توسط فتنه گران به مردم و نظام تحمیل شد، به همراه شخصیت شناسی سران فتنه و خط دهی آنان توسط غرب باید برای دانشجویان نسل جدید آشکار شود تا همگان از خیانت های سران فتنه مطلع شوند. هیچ چیز همانند روشن شدن حقایق تاثیرگذار نیست.

 

مسئول تربیت و آموزش بسیج دانشجویی دانشکده فنی کاسپین با بیان این که حق طلبی مردم، بصیرت ملت و رهبری الهی امام خامنه ای باعث پیروزی مردم در حماسه نهم دی شد، گفت: این سه ضلع یک مثلث با لطف و عنایت خداوند متعال که می‌توان از آن بعنوان روح مثلث یاد کرد باعث این شد که تمام نقشههای شوم چندین سالهی کشورهای غربی و عناصر ضد انقلاب در روز 9 دی بر باد رود و دشمنان و عناصر خود فروخته بفهمند که این نظام ریشه در باورهای یک ملت دارد.

 

بطحایی با بیان این که یک افسر جنگ نرم باید دارای تحلیل قوی سیاسی باشد، افزود: دانشجویان باید با بصیرتافزایی و شناخت راههای نفوذ دشمن نقشه ها و توطئه های بعدی دشمنان اسلام را نقش بر آب کنند.

 

وی با در پیش داشتن انتخابات قطعا عده ای برای به کرسی نشاندن افراد مدنظر خود در دانشگاه ها و در بین دانشجویان نفوذ خواهند کرد، گفت: با تطبیق شاخص های امام و رهبری می‌توان جریان فکری افراد را تشخیص داد و جلوی حرکت فتنه انگیزشان را در دانشگاه ها گرفت.

 

مسئول تربیت و آموزش بسیج دانشجویی دانشکده فنی کاسپین افزود: وابستگی های فکری افراد، خود شناسنامه گذشته، حال و آینده آنان در دنیای سیاست است،  مسلماً کسانی که ارتباطی با فتنه 88 دارند، جایی میان ملت ندارند؛ مگر کسانی که راه توبه را در پیش گرفته و به نظام برگشته باشند.


بطحایی خاطرنشان کرد: دانشجویان آگاه باید با شناسایی افرادِ مرتبط با فتنه، اقدام به بصیرت افزایی میان دانشجویان کنند و همگان را از نقشه های شوم فتنه گران آگاه کنند، چرا که فتنه اکبر به مراتب سخت تر از فتنه 88 است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار