» گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، یادداشت دانشجویی* با دلی پر خون و قلبی شکسته چند کلمهای برایتان مینویسم تا مردم روزی در جریان امر قرار گیرند.
شما در نامه اخیرتان نوشتهاید که نظر تو را شرعاً بر نظر خود مقدم میدانم؛ خدا را در نظر میگیرم و مسائلی را گوشزد میکنم.
از آنجا که روشن شده است که شما این کشور و انقلاب اسلامی عزیز مردم مسلمان ایران را پس از من به دست لیبرالها و از کانال آنها به منافقین میسپارید، صلاحیت و مشروعیت رهبری آینده نظام را از دست دادهاید.
گفتار فوق بخشی از نامه امام راحل است که با دلی پر خون وقلبی شکسته خطاب به حسینعلی منتظری در فروردین ۶۸ نوشت.
پیر غریب جماران آن روزها خطر لیبرالیسم را برای نظام و مردم احساس کرده بود و همین است که بی مهابا قائم مقام خود را عزل میکند تا درسی باشد برای همگان که مبادا جمهوری اسلامی به لیبرالیسم آلوده شود .
اما سوال اساسی این است که آیا خطر لیبرالیسم با عزل منتظری به طور کامل از بین رفته است? در ذیل به بررسی این پرسش می پردازیم…
گفتمان توسعه سیاسی و جامعه مدنی به طور مشخص در نظریات افرادی چون ساموئل هانتیگتون و مارتین لیپستدر سالهاست به این نتیجه رسیده است که توسعه اقتصادی بر توسعه سیاسی در کشورهای جهان سوم و به ویژه در کشور های اسلامی مقدم است.
در واقع ابتدا با نفوذ لیبرالیسم اقتصادی و به تبع آن فروپاشی ارزش ها ویا استحاله فرهنگی در جامعه زمینه برای لیبرالیسم سیاسی هم فراهم می شود،این امر به عنوان راهبرد اصلی گفتمان نئولیبرال شناخته می شود.
اسلام در ذات با لیبرالیسم متعارض است و هیچگاه اومانیسم و سکولاریسم را مطرح نمیکند اما جریاناتی در انقلاب با علم بر این تعارض قصد دارند با حرکتی خزنده بعد از دولت به مجلس هم نفوذ کنند.
حزب کارگزاران سازندگی که نزدیکی آن به دولت روحانی و شخص هاشمی رفسنجانی بر کسی پوشیده نیست گویا بر بر پارادوکسیکال نبودن اسلام و لیبرالیسم اصرار دارند تا جایی که حسین مرعشی سخنگوی این حزب، کارگزاران سازندگی را “حزب لیبرال دموکرات مسلمان!” خوانده است و در جایی دیگر غلامحسین کرباسچی از چهره های تاثیر گذار این حزب صراحتا تاکید می کند که این حزب “لیبرالیسم سیاسی” را به عنوان مشی خود برگزیده است.
این اظهار نظرها در حالی است که در ابتدای همین نوشتار حساسیت بنیان گذار جمهوری اسلامی را در برار لیبرالیسم شاهد هستیم و شاید همین اظهار نظرها و اقدامات است که اکنون هم رهبر معظم انقلاب نسبت به نفوذ سیاسی و اقتصادی غرب هشدار می دهد.
امروز عده ای با حساسیت زدایی در برار خطر نفوذ و راه انداختن پروپاگاندای رسانه ای علیه منتقدان چشم به صندلی های مجلس شورای اسلامی و خبرگان دوخته اند تا بتواند پروژه های نیمه تمام خود را تمام کنند.
از آنجایی که این افراد خود را پیرو خط امام (ره) می دانند برای پیشبرد مقاصد خود تحریف امام (ره) یکی از پروژه هایی است که در دستور کار خود قرار داده اند تا جایی که هر چند وقت یکبار باید شاهد انتشار خاطرات ((من بودم و امام))از سوی این افراد باشیم.
بر خلاف تمام انقلاب های سده های اخیر که با نگرشی سکولارمآب و غیر دینی به وجود آمدند، انقلاب اسلامی ایران تنها انقلابی است که با تکیه بر ایدئولوژی اسلامی شکل گرفته و قادر است به بسیاری از چالش های فکری ،اجتماعی ، اقتصادی و سیاسی معاصر پایان بدهدو به جهانیان نکته های فراوانی بیاموزد.
اما حقیقتا انقلاب در عمر سی و چند ساله خود با تهدیدات داخلی و خارجی زیادی روبه رو بوده است با توجه به فضای انتخابات پیش رو حفظ آرمانهای انقلاب و حرکت در مسیر اهداف مقدس نظام هوشیاری مردم و دانشجویان به عنوان قشر روشن جامعه را می طلبد تا با حضور و انتخاب درست خود بار دیگر انقلاب را در مسیر خود یاری دهند و کسانی که سعی در به بیراهه کشاندن انقلاب دارند قطعا خیانتی اکبر(بزرگ) به اسلام و خون هزارن شهید انقلاب می کن
سجاد بازگیر-فعال دانشجویی دانشگاه رازي كرمانشاه
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.