به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ارومیه، میزگرد دانشجویی با موضوع نقش رسانه سالم و پیش برد هر چه بهتر در برگزاری انتخابات سالم در دانشگاه پیام نور ارومیه برگزار شد.
کیقبادی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور ارومیه در این میزگرد دانشجویی با اشاره به رسالت رسانه اظهار کرد: رسانه ها می توانند با ارائه اطلاعات درست به مردم علاوه بر خنثی کردن نقشه های شوم دشمنان، بستر انتخاباتی پرشور و سالم را در جامعه فراهم آورند.
وی جایگاه رسانه ها در خلق حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی مورد نظر رهبر معظم انقلاب را مهم و اساسی دانست و اضافه کرد: این دوره از انتخابات ایران از حساسیت بالایی برخوردار است و همه مردم و دستگاه ها اجرایی و فرهنگی باید در این برهه حساس نقش افرینی کنند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور ارومیه با تاکید بر ضرورت سالم سازی فضای رقابت انتخاباتی خاطرنشان کرد: همه باید بر مدار اخلاق اسلامی و در چارچوب قانون رفتار کنند و توجه داشته باشیم که تخریب رقیب، کینه ها را زیاد می کند و مغایر با اصل وحدت است.
وی در ادامه افزود: رسانه ها باید کمال بی طرفی از کاندیداها را داشته باشند و کاندیداهایی که وعده های خارج از صلاحیت مجلس و حتی سه قوه به مردم می دهند، باید توسط رسانه به مردم شناسانده شوند و مردم را در این زمینه آگاه کنند تا شاهد چنین مواردی نباشیم.
کیقبادی با بیان اینکه هدف، فرهنگ سازی درست برای آینده است، گفت: آن چیزی که می تواند مؤثر باشد فرهنگ سازی درست برای اینده است تا امیدواریم بتوانیم با کمک مطبوعات این امر را رواج دهیم.
سید رضایی، مسئول تحلیل و بررسی دانشگاه پیام نور ارومیه نیز در این میزگرد دانشجویی با تاکید بر بر اینکه مطبوعات باید نسبت به تقبیح مسائلی همچون تعصبات قومی و اختلافات تلاش کنند، یاد آور شد: رسانه ها باید در این گونه مسائل یک قدم از مردم جلوتر باشند و نسبت به اطلاع رسانی و آگاه سازی مردم و حرکت آنها به سمت درست اقدام کنند تا شاهد مشارکت بیشتر مردم در انتخابات باشیم.
وی افزود: ما در دانشگاهها وظیفه خود را نه تنها تقویت شور انتخابات، بلکه تقویت آگاهی و نگاه عقلی و علمی به انتخابات میدانیم.
همچنین امین بلند همت، مسئول فرهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه انتخاب اصلح در انتخابات را از وظایف رسانه و دانشگاه خواند و گفت: وظیفه رسانه و دانشگاهیان این است که با ارائه تحلیلهای دقیق علمی و زمینهسازی گفتگوهای عالمانه و دانشگاهی نگاه به انتخابات را ارتقا دهند و مردم و شهروندان را برای انتخاب اصلح توانمند کنند و توانمند سازی انتخاب را به عنوان یه وظیفه دانشگاهی میدانیم.