کد خبر:۴۷۸۳۰۴
دبیر اجرایی همایش ملی توافق هسته‌ای:

ایرانی‌ها همیشه اهل گفت‌وگو بودند

دبیر اجرایی همایش ملی توافق هسته‌ای گفت: پیشینه تاریخی ما در دوره‌های مختلف چه پیش از اسلام چه بعد از اسلام، با یک منش فرهنگی ویژه همراه بوده است.

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از بیرجند، ابراهیم محمدی دبیر اجرایی همایش، ظهر امروز در نشست خبری همایش ملی توافق هسته‌ای از اجرا تا فرصت‌های پیش رو بیان داشت: من به عنوان عضو فرهنگی این همایش، موضوع مهمی مدنظرم است که نیاز به یادآوری است نگاه کردن به پیشینه تاریخی ایران، واقعاً لذت بخش است.

 

وی افزود: پیشینه تاریخی ما در دوره‌های مختلف چه پیش از اسلام چه بعد از اسلام، با یک منش فرهنگی ویژه همراه بوده که همیشه هم خودی‌ها و هم غیر خودی‌‌ها بر این خصلت ما ایرانی‌ها تاکید دارند.

 

دبیر اجرایی همایش ملی توافق هسته‌ای از اجرا تا فرصت‌های پیش رو، بیان کرد: ایرانی‌ها همیشه اهل گفت و گو بودند و این ویژگی فرهنگی به صورت چکیده در مصراع های مولانا بازتاب پیدا کرده است.

 

محمدی تصریح کرد: ما همیشه با دنیا، اهل تعامل و گفت و گو بوده‌ایم و این خصلت را همیشه همراه خود داشته‌ایم اما متاسفانه در مواقع خاص، به هردلیلی دشمن، سعی کرده از ما چهره دیگری چون ستیزگرا، به دنیا نشان دهد.

 

وی افزود: این عملکرد دشمن در حالی است که ایران هیچ گاه چنین کنشی در تاریخ نداشته است چه در دوره‌ای که ما با برخی از کشورها، مراوده یا ستیز داشته‌ایم خصوصاً از زمانی که فرهنگ ناب و اسلامی با فرهنگ ایرانی آمیخته شد حتی با افرادی که آمدند و همه چیز ما را به تاراج بردند چنان کنار آمدیم که آن‌ها غرق در فرهنگ ما شدند.

 

دبیر اجرایی همایش ملی توافق هسته‌ای از اجرا تا فرصت‌های پیش رو یادآور شد: این چهره از ایران را هر گاه بتوانیم به دنیا معرفی کنیم بسیار خوب عمل کرده ایم و در این همایش می‌شود در کنار مباحث علمی که به قصد نقد برجام و چالش کردن با خود اصل توافق خواهد بود ایران با فرهنگ ناب را به دنیا معرفی کرد.

 

محمدی با بیان این‌که به تعبیر خود مقام معظم رهبری که در دانشگاه باید دیدگاه‌های علمی در مورد توافق هسته‌ای بیان شود، گفت: در خوی ایرنی، گفت و گو محوری فرهنگ ما است که امیدوارم عاید ما در این همایش شود و همه ما را پرشور راضی کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار