آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۸۳۱۰
پیش‌بینی سفیر سابق آمریکا در دمشق

مذاکرات صلح سوریه به هیچ‌جا نمی‌رسد/ عربستان و ترکیه می‌خواهند اقدامات ایران را تلافی کنند

سفیر سابق ایالات‌متحده در سوریه می‌گوید که ترکیه و عربستان در پاسخ به اقدامات روسیه و ایران در سوریه، رو به تنش‌زایی آورده‌اند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «رابرت استفان فورد» سفیر سابق آمریکا در دمشق، امروز در جلسه استماع کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا، ارزیابی منفی‌ای از نقش کشورش در سوریه داشت.

 

بر اساس گزارش خبرنگار رادیو صدای آمریکا، فورد در خصوص راهبرد کشورش در سوریه گفت: «آمریکا تاکتیکی برای تشکیل دولت وحدت ملی در سوریه ندارد؛ تشکیل چنین دولتی از همان سال ۲۰۱۲ یک آرزو بود، آرزویی که به واقعیت نزدیک نشده است.»

 

وی درباره حال و آینده سوریه هم گفت: «دولت سوریه یک دولت کاملاً شکست خورده است و حل منازعات این کشور و بازسازی‌اش، چندین دهه به طول خواهد انجامید.»

 

دیپلمات ارشد آمریکایی مذاکرات صلح این روزهای سوریه را هم اینگونه توصیف کرد: «این مذاکرات به هیچ‌جا نمی‌رسد.»

 

رابرت فورد مناقشات این روزهای منطقه و به خصوص آخرین ورژن منازعات دیپلماتیک خاورمیانه یعنی درگیری ریاض با تهران و قطع رابطه با ایران را هم اینگونه ریشه‌یابی کرد: «سعودی‌ها و ترکیه در پاسخ به آنچه روسیه و ایران در سوریه انجام داده‌اند، در حال افزایش تنش‌ها هستند.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار