به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از یزد، آزاده نجارزاده، متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد روز گذشته در نشست در جمع اصحاب رسانه استان یزد گفت: امروز باید در جامعه توجه به سمت بهداشت و تغذیه برود تا بسیاری از مشکلات پیشگیری می شود.
وی افزود: ما اگر عوامل مشکل ساز مانند قند و چربی و نمک را کنترل کنیم بسیاری از بیماری ها کاهش پیدا می کند و همین بیماری ها که باعث ایجاد بار مالی برای جامعه است، کاهش پیدا می کند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد خاطرنشان کرد: امروز باید حق انتخاب و آگاهی را به جمع بدهیم تا قند و چربی را برای مردم جامعه کم کنیم.
نجارزاده خاطرنشان کرد: یکی از باورهای غلط امروز در خصوص استفاده از روغن جامد و لبنیات به شیوه سنتی است؛ زیرا با توجه به تغییر سبک زندگی امروز ما نمیتوانیم مانند گذشته زندگی کنیم و در جامعه امروزی بهداشت امری اساسی برای سلامت خانواده و جامعه است.
وی افزود: تحرک در زندگی امروزی ما بسیار کم شده است و در صورتی که مانند گذشتگاه از روغن ها جامد و غذاهای شور و شیرین استفاده کنیم حتما با مشکل روبرو می شویم.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد تصریح کرد: امروز باید سواد تغذیهای مردم نیز باید بالا برود و در این راستا نیز باید با توجه به شرایط زندگی، بدنی و اجتماعی خود قدرت انتخاب داشته باشند اما باید این انتخاب بر اساس آگاهی و سواد انجام شود در غیر اینصورت دچار بیماریهای متعدد خواهند شد.
نجارزاده بیان کرد: باید از مصرف قندهای ساده نظیر قند و شکر معمولی کاسته شود و مردم به سمت قندهای پلیساکاریتی بروند که اثرات چاقکنندگی کمتری دارند و قند خون را به شکل ناگهانی افزایش نمیدهند.