کد خبر:۴۷۸۹۸۳
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد خبر داد:

اصلاح برچسب۸۰ درصد محصولات واحدهای تولیدی تحت پوشش معاونت غذا و دارو گناباد

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: حدود ۸۰ درصد محصولات واحدهای تولیدی مشمول درج نشانگرهای رنگی تحت پوشش معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد اقدام به اصلاح برچسب خود کرده‌اند.

مهدی کریمی نوقابی، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، گفت: تا پایان سال 94 تمامی محصولات مشمول درج نشانگرهای تغذیه ای، برچسب های بسته‌بندی محصولات خود را اصلاح خواهند کرد.

 

وی، انتخاب آگاهانه محصولات غذایی توسط مردم با استفاده از نشانگرهای رنگی تغذیه ای یا در اصطلاح عامه چراغ راهنمایی تغذیه را از راهکارهای موثر در زمینه کاهش مصرف قند، نمک و چربی در را عنوان کرد و افزود: توجه به این امر می تواند مردم را نسبت به مصرف این مواد حساس تر کرده و جامعه گامی به سوی انتخاب سالم‌تر بر دارد.

 

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد از محصولات غذایی با نشانگرهای سبز رنگ به عنوان بهترین، سالم ترین و مناسب ترین انتخاب از حیث تغذیه ای یاد و بیان کرد: نشانگرهای سبز رنگ به معنای وجود مقادیر اندک قند، چربی، نمک و اسیدهای چرب ترانس بوده و این به معنای آن است که مصرف آن برای افرادی که محدودیت مصرف آن ماده را دارند، ضرری ندارد و نشانگرهای نارنجی رنگ به معنای مقادیر متوسط، از شاخص های مورد نظر در مواد غذایی به معنای این است که کسانی که محدودیت مصرف آن ماده را دارند، باید در مصرف آن احتیاط کنند.

 

کریمی نوقابی، وجود نشانگرهای تغذیه ای با رنگ قرمز بر روی محصولات غذایی را به معنای وجود مقادیر زیاد قند، چربی، نمک یا اسیدهای چرب ترانس عنوان و تصریح کرد: به تمامی افراد جامعه توصیه می شود مواد غذایی با نشانگرهای تغذیه ای قرمز رنگ به صورت محدود استفاده شوند و در مواردی که رنگ نشانگر دو فرآورده غذایی در خصوص یک شاخص تغذیه ای یکسان باشد لازم است مصرف کنندگان به میزان آن بر حسب گرم توجه نموده و محصولی را که مقدار کمتری از آن شاخص در هر سهم را دارا است، انتخاب نمایند.

 

وی با بیان اینکه همه محصولات غذایی بسته بندی شده دارای پروانه ساخت با هر رنگ نشانگر، سالم و بهداشتی است، تاکید کرد: درج نشانگر یا چراغ راهنمای تغذیه ای بر روی محصول، به منظور کمک به مصرف کننده در بکار گیری انتخاب های بهتر و مناسب تر از حیث تغذیه ای متناسب با شرایط جسمانی، نیازهای تغذیه ای و میزان تحرک و فعالیت های بدنی است.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار