به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از یزد، یوسف نقیایی مسئول تغذیه مرکز بهداشت استان یزد روز گذشته در نشست در جمع اصحاب رسانه استان یزد گفت: در هفته بسیج اطلاع رسانی و تغذیه ما برنامه های مختلفی داریم که بحث تحول بهداشت از جمله این برنامه ها است.
وی افزود: در طرح بهداشت ما نیروهای خوبی را جذب کردیم و کارشناسان تغذیه را در مراکز بهداشت روانی اختصاص دادیم و در سال قبل تمام کارشناسان تغذیه به تعداد انگشتان دست بود اما امروز اتفاق مثبتی افتاده است و نزدیک به 50 نفر به آنها افزوده شده است.
مسئول تغذیه مرکز بهداشت استان یزد خاطرنشان کرد: مشکلات موجود امروز در جامعه بر هم خوردن نظم و تعادل بین تغذیه است که برخی از غذاهای مضر در روزمره جایگرین غذاهای سالم شده است.
نقیایی تصریح کرد: ما پنج گروه غذایی داریم که نان و غلات، میوه و سبزی، گوشت و حبوبات، سبزیها، چربی و قندها هستند که کمترین میزان را استفاده از قند و چربی است.
وی ادامه داد: نان و غلات در استان بیشتر از استاندارد استفاده می شود؛ اما میوه و سبزیجات و شیر و لبنیات کمتر از استاندارد استفاده می شود و در این راستا نیز متاسفانه قند و چربی بیشتر از میزان استاندارد است.
مسئول تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: متاسفانه برخی از جاها برخی تبلیغات نامناسب و مغایر با اهداف است؛ زیرا بحث تغذیه امری مهم در جامعه است و در صورت اطلاع رسانی درست انتخاب های درست نیز انجام می شود و در غیر اینصورت مردم دچار دوگانگی می شوند.
نقیایی بیان کرد: ما باید فرایند جامعی را برای تغذیه در استان طراحی کنیم تا بتوانیم در جامعه اثرگذار باشیم.