کد خبر:۴۷۸۳۳۸
مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد:

طرح برچسب نشانگر مواد غذایی در راستای کنترل کیفیت مواد غذایی در استان یزد اجرا می‌شود

مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به اهمیت آگاه سازی مردم نسبت به کیفیت مواد غذایی گفت: طرح برچسب نشانگر مواد غذایی در راستای کنترل کیفیت مواد غذایی در استان یزد اجرا می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از یزد، مورکیان،  مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد روز گذشته در نشست در جمع اصحاب رسانه استان یزد گفت: ما به دنبال این هستیم که فرهنگ ما به جایی برسد تا بتوانیم در صنعت های کوچگ با فرهنگ سازی و بر اساس بهداشت و استاندارد سرمایهگذاری کنیم.

 

وی افزود: امروز در سلامت ماده غذایی به جای جدول ارزش تغذیه شیوه برچسب نشانگر رنگی تغذیه را طراحی کرده اند که برای هر محصولی ارائه شده است که می تواند به خوبی برای ما برنامه ریزی داشته باشد.

 

مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد خاطرنشان کرد: ما در استان تا پایان سال اجرا می کنیم و الان تا 34 درصد انجام شده است و نشانگر رنگی برای موادغذایی انجام می شود و در این راستا نیز با توجه به آزمایش هایی که باید انجام شود ممکن است مقداری زمانبر باشد.

 

مورکیان بیان کرد: پایش محصولات و مواد نگه دارنده در حال کنترل است و خوشبختانه در استان یزد مشکل خاصی نداشتیم.

 

وی افزود: این نشانگرها با رنگ‌های قرمز، سبز و نارنجی شاخص‌گذاری شده اند که رنگ قرمز نشان‌دهنده میزان بالای موادی همچون قند، چربی،‌ کالری و غیره رنگ نارنجی نشانگر مصرف متوسط این مواد در ماده خوراکی و به نشانه هشدار به مصرف‌کننده و رنگ سبز نشان‌دهنده مصرف کم این مواد و نداشتن منع مصرف برای گروه‌های مختلف است.

 

مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد در پایان با اشاره به اینکه باید تنوع موادغذایی وجود داشته باشد و مردم بر اساس دانش خود بتوانند انتخاب کنند، گفت: ما نمی‌توانیم برای برخی موادغذایی تبلیغات منفی کنیم اما برخی خوراکی‌ها نظیر شیرینی‌های سنتی برای بیماران دیابتی و قلبی و عروقی به شدت مشکل‌ساز است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار