کد خبر:۴۷۸۳۹۹
دانشجوی بورسیه در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

تا زمانی که صدیقی هست مشکلات دانشجویان بورسیه ادامه دارد

دانشجوی بورسیه گفت: تا زمانی که مجتبی صدیقی در ریاست سازمان امور دانشجویان باشد مشکلات بورسیه ادامه دارد.

دانشجوی بورسیه در گفت‌وگو با خیرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،گفت: وزارت علوم همچنان  به همان روال سابق خود ادامه می‌دهد و همه نهاد های نظارتی در سکوت به سر می‌برند، مشکلات  تنها از فاز علنی به فاز مخفیانه و دارای پوشش رفته است و این بار به دروغ مشکل دانشجویان بورسیه را ادامه تحصیل عنوان و از حل شدن این مشکل سخن می‌گویند.


وی افزود:در حقیقت مشکل اصلی دانشجویان بورسیه استخدام به عنوان هیات علمی پس از تحصیل طبق اسناد و قوانین بورس است که دولت باید دانشجوی بورسیه را استخدام کند و ادامه تحصیل بدیهی‌ترین حق غیرقابل خدشه دانشجویان بورسیه است. وزارت علوم حتی در این مورد نیز صداقت لازم را ندارد و اعلام نمی‌کند که هنوز بسیاری از دانشجویان بورسیه ملزم به پرداخت شهریه هستند.

 

این دانشجوی بورسیه اضافه کرد: سازمان دانشجویان اعلام نمی‌کند که بسیاری از دانشجویان بورسیه دارای حکم  بورس همچنان لغو بورس شده‌اند و یا از جایابی‌های قبلی خود عدم نیاز خورده‌اند. یا اینکه به دانشگاه‌ها اعلام کرده‌اند از جایابی دانشجویان بورسیه خودداری کنند. مشکلات اصلی دانشجویان بورسیه این‌هاست نه صرفا ادامه تحصیلی که حق طبیعی آن‌هاست.تا صدیقی هست مشکلات دانشجویان بورسیه ادامه دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار