کد خبر:۴۷۸۵۶۵

عدم احساس مسئولیت از مشکلات اصلی سیستم اداری است

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم گرامیداشت روز گزینش در این دانشگاه گفت: عدم احساس مسئولیت از مشکلات اصلی سیستم اداری است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب در مراسم گرامیداشت روز گزینش در دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه متاسفانه یکی از بدترین مشکلات امروز جامعه ما، عدم احساس مسئولیت است، گفت: بسیاری از مشکلات و انتقادهای مردم از سیستم اداری به دلیل همین عدم احساس مسئولیت در برخی کارکنان است و گرنه آنها دعاگوی کارکنان زحمت‌کشی که احساس مسئولیت و تعهد دارند، هستند.

 

وی افزود: افرادی که با احساس مسئولیت کار می‌کنند، علاوه بر رضایت‌مندی مردم، نزد خداوند متعال اجر و پاداش دارند، حقوق آنها حلال و کارکردنشان هم نوعی عبادت است.

 

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد به نقش مهم گزینش در دستگاه‌های اجرایی به ویژه دانشگاه‌های علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: باید بهترین، صالح‌ترین، کارمدترین و خدمت‌گزارترین افرادی که احساس مسئولیت می‌کنند، برای خدمت‌گزاری به مردم گزینش و انتخاب شوند.

 

حجت‌الاسلام صادقی‌نسب، ایمان، صداقت، درستکاری، وفاداری و امین بودن را از جمله خصوصیات و صفات امانت‌دار از منظر روایات اسلامی عنوان کرد و گفت: باید سعی شود در گزینش افراد با هر مسئولیتی، استاد، کارمند این خصوصیات مورد توجه قرار گیرد.

 

وی با اهمیت کار گزینشگران، بیان داشت: باید تلاش کنند تا بدون حب و بغض و گرایش‌های خاصی که ممکن است وجود داشته باشد، شخص صالح و شایسته برای جذب در سیستم اداری و خدمت به مردم انتخاب شود.

 

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه تحقیق درباره افراد برای واگذاری مسئولیت به آنها مصداق جاسوسی نیست، خاطرنشان کرد: برای اینکه مسئولیت به عنوان امانت به افراد سپرده شود باید درباره آنها تحقیق کرد که این کار یعنی بررسی صلاحیت‌ها و شایستگی‌های یک فرد، احراز شایستگی نامیده می‌شود و نباید گزینشگران در این باره دغدغه‌ای داشته باشند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار