کد خبر:۴۸۲۰۲۳
در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو عنوان شد

افزایش مراجعه دانشجویان خوابگاهی در ایام امتحان به مرکز مشاوره

مسئول مرکز مشاوره دانشگاه امیرکبیر گفت: از دلایل محیطی اضطراب دانشجویان در ایام امتحانات سخت گیری اساتید در روند پذیرش و نمره دهی است.

شهناز بیگلری، مسئول مرکز مشاوره دانشگاه امیرکبیر در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به افزایش مراجعات دانشجویان به این مرکز در ایام امتحانات گفت: دلیل افزایش تعداد دانشجویان مراجعه کننده به مشاوران در ایام امتحانات عوامل محیطی و روان شناختی می‌باشد.

 

 

وی ادامه داد: از دلایل روان شناختی اضطراب ساختار شخصیتی فرد و برداشت از خانواده است و از دلایل محیطی اضطراب محیطی دانشجویان در ایام امتحانات سخت گیری اساتید در روند پذیرش و روند نمره دهی آنهاست.

 

 

بیگلری افزود: ما در قدم اول دلیل اضطراب و عدم تمرکز دانشجو را بررسی می‌کنیم اینکه این استرس محیطی است یا روان شناختی، به اساتید بر می‌گردد یا ناشی از بی توجهی و اهمال کاری فرد طی ترم بوده است سپس در قدم بعدی یکسری مهارت‌ها را به او آموزش می‌دهیم.

 

 

مسئول مرکز مشاوره دانشگاه امیرکبیر با اشاره به اینکه از دانشکده‌ها خواستیم تا بازخوردی از شدت عمل و آرمان گرایی‌هایی را که اساتید در مواجهه با دانشجویان دارند به آنها ارائه بدهند خاطرنشان کرد: چرا که افراط گرایی، افکار وسواس گونه‌ای را در قشر دانشجو ایجاد کرده است برخی از مراجعین ما که با روان درمانی به نتیجه مطلوب نمی‌رسند به روان پزشک ارجاع داده می‌شوند البته لازم به ذکر است مراجعات دانشجویان خوابگاهی و برخی رشته‌هایی که سخت گیری در آنها بیشتر وجود دارد مثل دانشجویان برق بیش از سایرین است.

 

 

بیگلری در ارتباط با برنامه آینده مرکز مشاوره این دانشگاه گفت: برای ترم آینده تصمیم به برگزاری کارگاه‌های مهارت افزایی در این زمینه داریم البته که در ترم‌های گذشته نیز به طور گسسته و نزدیک به فرجه‌های امتحانی کارگاه‌هایی برگزار می‌شد ولی عقیده ما این است که این آموزش‌ها باید مستمر و منظم باشد تا نتیجه آن در روند تحصیلی دانشجو محسوس باشد و همچنین توزیع بروشورهایی در ارتباط با تجربه‌های گذشته و دلایل ناکامی دانشجویان نیز می‌تواند آگاهی بخش و موثر باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار