کد خبر:۴۷۹۲۱۸
مسئول بسیج سازندگی یزد:

امسال ۶۰۰۰ دانشجو در قالب اردوهای طرح هجرت به مناطق مختلف استان یزد اعزام شدند

مسئول بسیج سازندگی سپاه الغدیر استان یزد با اشاره به برگزاری اردوهای جهادی دانشجویی در قالب گروه‌های خواهران و برادران گفت: امسال ۶۰۰۰ دانشجو در قالب اردوهای طرح هجرت به مناطق مختلف استان یزد اعزام شدند.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از یزد، سیدمحمد میرقانعی، مسئول بسیج سازندگی سپاه الغدیر استان یزد روز گذشته در همایش «شکوه هجرت» به مناسبت تجلیل از جهادگران بسیجی استان یزد با اشاره به تلاش بسیج سازندگی در راستای استفاده از نیروی نشاط جوانان در جهت سازندگی گفت: خوشبختانه اردوهای هجرت تاکنون اثربخشی مطلوب و بسیاری در جامعه به ویژه جوانان داشته است.

 

وی افزود: غنی‌سازی اوقات فراغت، کمک به دولت در سازندگی، خدمات‌رسانی و محرومیت‌زدایی، کمک به شناسایی زمینه‌های اشتغال و ایجاد شغل به ویژه برای جوانان و کمک به مردمی کردن اقتصاد مقاومتی در استان از مهمترین محورها و اولویت‌های بسیج سازندگی در استان یزد است.

 

میرقانعی خاطرنشان کرد: امسال بر اساس دسته‌بندی اردوها، در واقع 35 هزار نفرروز در استان یزد در پوشش اردوهای طرح هجرت قرار گرفتند و در اردوهای جهادی هفت روزه بسیج مساجد و محلات، 25 گروه جهادی شامل 200 نفر به مناطق محروم استان اعزام شدند و کار تعمیر و بازسازی 18 منزل مددجویان کمیته امداد و بهزیستی، تعمیر و بازسازی دو خانه عالم و تعمیر و بازسازی پنج مسجد و حسینیه را انجام دادند.

 

وی ادامه داد: در سال گذشته ۵۱۸ نفردانشجو در قالب ۲۷ گروه، و در اردوهای ۷ روزه جهادی، ۱۵۲۴ نفر از اقشار مختلف مساجد و محلات استان یزد شرکت کرده‌اند و امسال نیز ۶۰۰۰ نفر در قالب ۳۵ هزار نفر روز در قالب اردوهای یک، سه، هفت، ‌ ۱۰ و ۱۲ روزه به روستاها و مناطق محروم استان یزد اعزام شده اند.

 

مسئول بسیج سازندگی سپاه الغدیر استان یزد خاطرنشان کرد: امسال ۶۰۰۰ دانشجو در قالب اردوهای طرح هجرت به مناطق مختلف استان یزد اعزام شدند و به مناطق محروم این استان خدمت‌رسانی کردند که این نشان از اهمی و تلاش دانشجویان در راستای کمک رسانی به مردم مناطق محروم است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار