کد خبر:۴۷۹۷۵۹
پسر «محمدرضا عارف» سرمایهگذار یک فیلم شد! + عکس
حمیدرضا عارف، فرزند محمدرضا عارف رییس سابق دانشگاه تهران و معاون اول رئیس جمهور در دولت دوم اصلاحات مجری طرح و سرمایه گذار یک فیلم شد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حمیدرضا عارف، فرزند محمدرضا عارف رییس سابق دانشگاه تهران و معاون اول رئیس جمهور در دولت دوم اصلاحات مجری طرح و سرمایه گذار فیلم سینمایی «فصل نرگس» دومین تجربه کارگردانی نگار آذربایجانی شد.
این جوان سی و هفت ساله و درس خوانده در رشته دکتری روابط بین الملل تلاش داشت یک دورهای هم وارد اتاق بازرگانی تهران شود که به سرانجام نرسید. حالا او به عرصه سینما آمده و سرمایه ساخت فیلم تازه آذربایجانی را در اختیار تهیه کنندهاش صباغسرشت قرار داده است.
گفتنی است تا امروز بازیگرانی چون ریما رامینفر، یکتا ناصر، پژمان بازغی، گوهر خیراندیش، سام نوری، شایسته ایرانی، محمدرضا هدایتی و صالح میرزا اقایی مقابل دوربین آن قرار گرفتهاند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ممنون از اطلاع رسانی خوبتون
پاسخ