آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۰۵۸۹

عربستان «لیست سیاه» ۵۷ بندی، علیه ایران منتشر کرد

وزارت امور خارجه عربستان سعودی در اقدامی تهاجمی و خصمانه، لیستی سراسر «اتهام» علیه ایران منتشر کرد.

به گزارش بین الملل خبرگزاری دانشجو، وزارت امور خارجه عربستان، چهارشنبه‌شب لیستی را علیه ایران منتشر کرد و مدعی شد که 57 مورد ذکر شده در آن لیست اقدامات تروریستی است که ایران پس از انقلاب انجام داده یا از آن حمایت کرده است.

 

وبگاه اطلاع‌رسانی وزارت خارجه عربستان به نقل از یک منبع مسئول در این وزارتخانه نوشت که ایران از سال 1979، سال پیروزی انقلاب اسلامی در ایران، در منطقه، اقداماتی سراسر «فتنه‌انگیزی، تنش‌زا و پرازآشوب» داشته و هدفش بی‌ثبات کردن منطقه و بی‌توجهی به همه قوانین و معاهدات بین‌المللی و اصول اخلاقی است.

 

عربستانی که فقط طی یک سال حکومت «ملک سلمان»، بیش از 8 هزار انسان بیگناه را در یمن کشته و این جنگ هنوز ادامه دارد، در اظهارنظر این مقام خود علیه ایران آورده است:

 

«این منبع افزود که این سیاست ایران بر اساس چیزی است در مقدمه قانون اساسی ایران و وصیت‌نامه امام خمینی آمده است که سیاست خارجی ایران مبتنی بر آن است و آن اصل صدور انقلاب است که این امر نقض آشکار حاکمیت کشورها و دخالت در امور داخلی آنان تحت عنوان «یاری ملت‌های مستضعف» است تا شبه‌نظامیانی در عراق، لبنان، سوریه و یمن جذب کند».

 

در حالی که «سید حسن نصرالله» دبیر کل حزب‌الله در آخرین سخنرانی خود عربستان را «پدر و مادر تروریسم در منطقه» توصیف کرد و گفت که هرجا در منطقه یا فراتر از منطقه اقدامی تروریستی انجام می‌شود باید به دنبال رد پای سعودی در آن گشت، این مقام وزارت خارجه عربستان ایران را به ارتکاب اقدام تروریستی در منطقه، ترور معارضان در خارج و اقداماتی شبیه به این متهم کرد و گفت که وزارت خارجه عربستان لیستی از چیزی تهیه کرده که او آن را «حقایق» خواند که به گفته او «حقیقت سیاست خصمانه ایران در طول 35 سال گذشته» را نشان می‌دهد.

 

این مقام وزارت خارجه عربستان به یادداشت محمد جواد ظریف در روزنامه نیویورک تایمز نیز اشاره کرد و گفت:‌ایران این سیاست‌ها را تبلیغ می‌کند و ترویج می‌دهد و نمونه آن، یادداشت وزیر خارجه ایران در روزنامه نیویورک‌تایمز و نامه‌اش به دبیر کل سازمان ملل است.

 

موارد 57 گانه لیست وزارت خارجه عربستان که سراسر اتهام به جمهوری اسلامی است، صرفا جهت اطلاع و آگاهی مسئولان و افکار عمومی و بدون دخل و تصرف منتشر می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
سجاد
Iran (Islamic Republic of)
۰۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۴
دمشون گرم، منتشر کنند و شما هم بازنشر کنید بدون تحریف تا مطلع شیم از 57 مورد از کارهای جمهوری اسلامی که رضایت 100درصدی الله و ولی الله، حضرت صاحب الزمان (عج) رو در پی داشته
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۳
واقعا ننگ بر وزارت خارجه اگر اون جلسه رو ترک نکنن
46
0
ناشناس
۰۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۲
لااله الا الله ديگه دارم منفجر ميشم ازين همه ملاحظه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۲
کی منتشر می کنید؟
8
0
طرفدار
Iran (Islamic Republic of)
۰۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۰
بیا اینم نتیجه ی دیپلماسی بی عزت دولت. عراقچی الآن دقیقا داره تو جده چیکار می کنه؟؟؟
13
1
ناشناس
۰۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۵
داره براشون مینویسه ونقش میرزا بنویس را اجرا میکنه
SiNA
Iran (Islamic Republic of)
۰۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۱:۵۶
بابا اینقدر به پروپای ما نپیچ، گنده تر از تو کاری نتونستن بکنن تو که عددی نیستی. آی متخصصین دیپلماسی لطفا یه کاری بکنین!!!
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار