به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از زنجان، علی رمضانی استاد تمام دانشگاه زنجان در زمره یک درصد برتر دانشمندان و نخبگان علمی جهان از سوی پایگاه استنادی طلایه داران علم تامسون رویترز ISI-ESI معرفی گردید.
پایگاه استنادی طلایه داران علم تامسون رویترز ISI-ESI بر اساس فعالیت 10 سال اخیر پژوهشگران به ارائه فهرستی از دانشمندان برتر دنیا می پردازد و هر دو ماه یک بار بر اساس آخرین تحولات در شبکه علم بین الملل روز آمد می گردند.
معیار انتخاب پژوهشگران برتر تعداد استنادهای صورت گرفته به تولیدات علمی آن ها در رشته و حوزه های موضوعی 22 گانه است.
بر همین اساس پژوهشگرانی که بر اساس مقالات چاپ شده خود بالاترین استناد را داشته اند مرتب سازی و سپس یک درصد برتر در حوزه های موضوعی مختلف انتخاب و به عنوان نخبگان برتر در نظر گرفته می شوند.
لذا مطابق با داده های منتشر شده از پایگاه طلایه داران علم تامسون رویترز ، پرفسور علی رمضانی استاد تمام گروه شیمی دانشگاه زنجان در زمره یک درصد برتر دانشمندان و نخبگان علمی جهان قرار گرفته اند.
دکتر علی رمضانی در سال 1346 در استان زنجان چشم به جهان گشود. دیپلم (علوم تجربی) خود را از دبیرستان دکتر علی شریعتی زنجان در سال 1365 و لیسانس شیمی محض را از دانشگاه مازندران با رتبه دوم در سال 1369 اخذ نمود. در سال 1369 در آزمون کارشناسی ارشد شیمی کشور رتبه اول کشوری را کسب نمود.
در سال 1371 در مقطع کارشناسی ارشد در رشته شیمی آلی از دانشگاه مازندران با رتبه اول دانش آموخته شد. در سال 1371به عنوان دانشجوی نمونه دانشگاه مازندران و دانشجوی نمونه کشور در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب شد. در سال 1372 در آزمونهای دکتری شیمی آلی دانشگاه تربیت مدرس و اعزام به خارج از کشور پذیرفته شد. در سال 1375 موفق شد دوره دکتری را در رشته شیمی آلی با معرفی شیوه جدیدی در سنتز مواد آلی و انتشار 7 مقاله در مجلات معتبر بین المللی ISI در دانشگاه تربیت مدرس با کسب رتبه اول به اتمام رساند.
از سال 1369 تا کنون دروس متنوع شیمی را در دانشگاههای کشور در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تدریس نموده و راهنمای پایاننامه بیش از یکصدو سی دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری (دو نفر دانشجوی نمونه کشوری در مقطع دکتری، دو نفر دانشجوی نمونه کشوری در مقطع کارشناسی ارشد و یک نفر دانشجوی دکتری برگزیده جشنواره جوان خوارزمی) را برعهده داشته است.
وی بارها به عنوان استاد نمونه دانشگاه، پژوهشگر نمونه دانشگاه، پژوهشگر نمونه و ممتاز استان زنجان انتخاب شده است. اجرای دهها طرح پژوهشی، بنیادی و کاربردی، انتشار بیش از 270 مقاله در مجلات معتبر بین المللی ISI با بیش از سه هزار ارجاع، چاپ سه مقاله بین المللی پر استناد دانشگاه زنجان، چاپ سه مقاله مروری بین المللی، ثبت بیش از بیست اختراع و ارائه صدها مقاله در کنفرانس های ملی و بین المللی، بخشی از تلاشهای پژوهشی ایشان به شمار می رود.
در سال 1386 به عنوان پژوهشگر برگزیده جشنواره جوان خوارزمی (رتبه دوم) در زمینه پژوهش های بنیادی انتخاب شد و در سال 2008 به سبب تلاشهای ارزشمند پژوهشی از سوی کمیته علوم و فناوری سازمان کنفرانس اسلامی به عنوان دانشمند برگزیده کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی انتخاب و معرفی شدند.
در سال 1390 به عنوان نویسنده پراستنادترین مقاله دانشگاه زنجان انتخاب شد. در سال 2012 به سبب تلاشهای ارزشمند پژوهشی از سوی موسسه بین المللی ISI به عنوان دانشمند بین المللی ISI معرفی شدند. در سال 1390 به عنوان عضو هيأت تحریريه مجله بین المللی ISI Phosphorus, Sulfur and Silicon پذیرفته شد.
در بهمن ماه سال 1391 به عنوان برگزیده بیست و ششمین جشنواره بینالمللی خوارزمی (رتبه سوم پژوهشهای بنیادی) انتخاب و معرفی شدند. در آذر ماه 1392 به عنوان پژوهشگر نمونه و ممتاز بنیاد ملی نخبگان انتخاب و معرفی شدند. در زمستان 1392 از سوی انجمن شیمی ایران به عنوان استاد برجسته شیمی کشور در شاخه آلی انتخاب و معرفی شدند. در دی ماه 1392 از سوی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری جمهوری اسلامی ایران به عنوان دانشمند پر استناد کشور معرفی شدند.
در بهار 1393 به عنوان عضو هیات تحریریه مجله نانو شیمی (Nanochemistry Research) انجمن شیمی ایران انتخاب شدند. در شهریور ماه 1393 به عنوان برگزیده جشنواره شهید رجائی در دانشگاه زنجان و استان زنجان انتخاب و معرفی شدند.
ایشان در طی این سالها مسئولیتهای اجرائی متعددی درحوزه های پژوهشی، فناوری، علمی و فرهنگی را برعهده داشته اند که از میان آنها میتوان به مدیر گروه شیمی دانشگاه زنجان از سال 1376 تا 1377، رئیس دانشکده علوم دانشگاه زنجان از سال 1376 تا 1379، نماینده شورای دانشگاه در شورای پژوهشی دانشگاه از سال 1379 تا 1389، نماینده اعضاء هیأت علمی دانشکده علوم در شورای منتخب دانشکده علوم، عضو شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه زنجان، عضو شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده علوم دانشگاه زنجان، عضو کمیته اجرایی هفتمین سمینار شیمی معدنی ایران، عضو کمیته اجرایی دومین سمینار شیمی ماکروسیکل ایران، رییس بنیاد نخبگان استان زنجان، عضو هیأت ممیزه دانشگاه زنجان، عضو کمیسیون علوم هیأت ممیزه دانشگاه زنجان، رئیس کمیسیون علوم هیأت ممیزه دانشگاه زنجان، دبیر شانزدهمین کنفرانس شیمی آلی ایران، عضو کمیته شیمی و صنعت انجمن شیمی ایران، مؤسس رشته دکتری تخصصی شیمی آلی در دانشگاه زنجان در سال 1382 اشاره نمود.