به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دبیر علمی همایش ملی بیماریهای مادرزادی و ساختمانی قلب در این همایش در مشهد گفت: هم اکنون پزشکان ایران به دانش تشخیص و درمان بیماریهای مادرزادی و ساختمانی قلب جنین دست یافته اند.
بهزاد علیزاده با بیان اینکه هنوز پزشکان جهان در درمان کامل این بیماری در ابتدای راه قرار دارند، افزود: ایران در زمینه تشخیص بیماریهای مادرزادی و ساختمانی قلب در جنین همگام با دنیا پیش رفته است.
او ادامه داد: تشخیص بیماری های مادرزادی قلب را می توان از دوران جنینی با اکو انجام داد و انجام این روش در دانشگاه های علوم پزشکی کشور رایج است.
علیزاده گفت: بیماریهای مادرزادی و ساختمانی قلب در هفته های اول شکل گیری جنین (حدود هفته دوازدهم بارداری) قابل شناسایی است.
دبیر علمی همایش ملی بیماریهای مادرزادی و ساختمانی قلب افزود: از نظر قانونی و مسائل شرعی تا هفته ۱۸ حاملگی اگر اختلال در ضربان قلب به صورت جدی وجود داشته باشد، با تایید سه نفر از اساتید این رشته می توان از پزشکی قانونی درخواست کرد که مجوز ختم حاملگی را صادر کند.
او ادامه داد: بیماریهای مادرزادی و ساختمانی قلب به شدت در زندگی عادی فرد تاثیر گذار است و عوارض آن تا اواخر عمر با فرد باقی می ماند.
همایش ملی بیماریهای مادرزادی و ساختمانی قلب با حضور ۲۵۰ نفر از جراحان و متخصصان قلب به همراه سایر گروههای پزشکی از سراسر کشور در مشهد برگزار شد.