کد خبر:۴۸۰۸۴۷
وزیر بهداشت:

آمار سرطان در ایران نسبت به دنیا پایین‌تر است

وزیر بهداشت گفت:  آمار سرطان در ایران نسبت به کشورهای منطقه و دنیا پایین‌تر است و در واقع آنچه که امروز به عنوان سونامی و اپیدمی شدن سرطان میشنویم، جزو تیترهای ژورنالیستی هستند که رسانه ها علاقمند به انتشار آنها هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از خرم آباد، هاشمی قاضی زاده امروز در حاشیه انعقاد تفاهم نامه ساخت بیمارستان 500 تختخوابی شهدای عشایر خرم آباد در جمع خبرنگاران گفت: آمار سرطان در ایران نسبت به کشورهای منطقه و دنیا پایین‌تر است و در واقع آنچه که امروز به عنوان سونامی و اپیدمی شدن سرطان میشنویم، جزو تیترهای ژورنالیستی هستند که رسانه ها علاقمند به انتشار آنها هستند.

 

وی افزود: البته در حال حاضر در معرض آسیب قرار داریم و با روشی که در پیش گرفته ایم ظرف 30 تا 40 سال آینده به مانند کشورهای پیشرفته سزطان ما را هم گرفتار خواهد کرد.

 

وزیر بهداشت گفت: برای پیشگیری از ابتلاء به سرطان در گام نخست باید خود مردم مراقب باشند و  سپس دولت در زمینه آب، غذا و هوا مراقبت های لازم را به عمل آورد.

 

هاشمی با اشاره به درخواست های استاندار و رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان برای راه اندازی مرکز رادیوتراپی در این استان تصریح کرد: رادیوتراپی از نیازهای جدی استان لرستان است و تصور من این است که ظرف مدت شش ماه این مرکز راه اندازی می شود.

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر وزارت بهداشت به عنوان تنها وزارتخانه حساب های بیمارستانی را به صورت آنلاین بررسی می کند، افزود: با این حال مطمئن هستیم که در حال حاضر دریافت کارانه پزشکان نبت به پرستاران یک به چهار است؛ البته ما علاقمند هستیم که این نسبت به یک به ه تغییر یابد.

 

وزیر بهداشت گفت: مسلما نمی توانیم درآمد یک پزشک را که بیشترین درآمد در کشور را دارد بگیریم با متوسط و یا کمترین دریافتی پرستاران مقایسه کنیم.

 

هاشمی در ادامه به همکاری های این وزارت خانه و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء برای ساخت بیمارستان‌ها در کشور اشاره کرد و افزود: بر اساس توافق صورت گرفته قرارگاه با مشارکت در ساخت بیمارستانها 18 هزار تخت به ظرفیت بیمارستانی کشور اضافه می کند؛ البته در حال حاضر در همین راستا قرارگاه در حال ساخت بیمارستان‌های بزرگ 1000 و 700 تختخوابی است.

 

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر هزینه ساخت هر تخت بیمارستان در کشور ۵۰۰ میلیون تومان هزینه دارد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار