آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۱۱۷۸
محسن اسماعیلی در سالگرد رحلت حاج آقا مجتبی تهرانی:

حل مشکلات در گرو انتخاب انسان‌های کارآمد و اخلاق‌مدار است

عضو حقوق‌دان شورای نگهبان گفت: حل مشکلات در گرو انتخاب انسان‌های کارآمد و اخلاق‌مدار است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محسن اسماعیلی عضو حقوقدان شورای نگهبان در مراسم یادبود سالگرد رحلت آیت‌الله حاج آقا مجتبی تهرانی که در مسجد انصارالحسین(ع) شهرک شهید محلاتی تهران‌ برگزار شد، با اشاره به جایگاه انسان، گفت: هر اندازه مقام انسان بالاتر می‌رود و جایگاه سیاسی اجتماعی‌اش بیشتر می‌شود، نیاز او به هم‌نشینی با یک عالم ربانی هم بیشتر می‌شود.

 

وی افزود: خدا نکند کسی احساس کند که به دلیل پست و جایگاهش، دیگر در شأن او نیست که به مسجدی برود و از عالمان دین موعظه‌ ای بشنود؛ چرا که این آغاز انحطاط و انحراف است.

 

عضو حقوقدان شورای نگهبان با اشاره به روایتی از امیرالمومنین حضرت علی (ع) که فرمودند: «نقش مالک اشتر برای من مانند نقش من برای پیامبر خدا بود»، خاطرنشان کرد: در عین حال، وقتی او را به ولایت مصر برمی گزیند، به مالک دستور می دهد که :« به درس‌آموزی از علما اهتمام بسیار داشته باش».

 

وی گفت: نقشی که یک عالم در زندگی ما ایفا می‌کند هیچ گاه توسط درس و بحث و مطالعه حاصل‌شدنی نیست و برای همین است که روایات متعددی ما را سفارش به هم‌نشینی با علما کرده است.

 

شاگرد برجسته زنده‌یاد آیت‌الله حاج آقا مجتبی تهرانی، افزود: یکی از مواردی که در سیره ایشان دیده می شود، اهتمام به مجالس موعظه تا پایان عمر و با محوریت تولید علم و شعور بود؛ تا جایی که آن را بر هر کار دیگری، از جمله ریاست قوه قضاییه و عضویت فقهای شورای نگهبان ترجیح دادند.

 

اسماعیلی ضمن ذکر خاطراتی، اخلاص و عمل به گفته ها را رمز دلدادگی جوانان به این عالم ربانی دانست و گفت:ایشان هیچ تمایلی به رسانه‌ای شدن نداشت و به شدت شهرت‌گریز بود. ساده زیستی و مردم داری نیز او را به عالمی دردآشنا تبدیل کرده بود؛ مرجع تقلیدی که خریدهای‌ منزل را انجام می‌داد، چیزی در خانه انبار نمی کرد و برای مشکلات مردم اشک می ریخت.

 

اهتمام به حفظ نظام اسلامی و اجتناب از تضعیف رهبری در سیره آیت الله حاج اقا مجتبی تهرانی، خصوصیت دیگری بود که این استاد حوزه و دانشگاه مورد بحث قرار داد و گفت: حل مشکلات در گرو انتخاب انسان های کار آمد و اخلاق مدار است و حاکمیت اخلاق در تبلیغات و در نظر گرفتن اخلاق به عنوان ملاکی برای انتخاب نمایندگان مجلس خبرگان و خانه ملت می تواند به بسیاری از چالش ها و مشکلات کنونی پایان دهد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار