به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رام بجندی در جمع خبرنگاران گفت: جشنواره منطقه ای رویش از جشنواره های مورد تأیید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است و توسط بنیاد ملی نخبگان برگزار می شود که به صورت منطقه ای و با هدف رونق بخشیدن به فضای ابتکار و نوآوری برگزار می شود .
وی با اشاره به اینکه تعداد 70 اختراع برای شرکت در جشنواره به صورت حضوری و دفاع از طرح ها انتخاب شدند، تصریح کرد: برای توانمندسازی افرادی که از این جشنواره رتبه می آورند برنامه ویژه ای در نظر گرفته شده و در واقع از خصوصیات جشنواره رویش این است که مخترعان شناسایی شده را رها نمی کند؛ بلکه این مخترعان به صورت جهت دار تحت پوشش بنیاد قرار می گیرند.
دانشجوی واحد آیت الله آملی با بیان اینکه بنیاد نخبگان فضای تشویق و ترغیب در امر نوآوری ایجاد می کند، بیان داشت: محور ایده، ثبت اختراع و محصول دانش بینان سه فاکتور جشنواره است که به افراد کمک می کند در مسیری که برای آنها مشخص شده وارد چرخه نوآوری شوند.
رام بجندی در پاسخ به اینکه بزرگترین دستاورد این جشنواره چه بوده است؛ تصریح کرد: برگزیدگان به عنوان مخترع سطح ۳ بنیاد انتخاب می شوند و تحت پوشش بنیاد قرار خواهند گرفت. اختراع سطح ۳ اختراعی است که در سطح ملی و بین المللی ثبت شده و مورد داوری قرار گرفته شده و حداقل امتیازات لازم را در بحث نوآوری و تجاری سازی کسب می کند.
دانشجوی دانشگاه آزاد آیت الله آملی با تقدیر از زحمات و حمایت های همه جانبه لاریجانی، رئیس واحد و مسئولان دانشگاه برای حمایت همه جانبه از مخترعان ادامه داد: مخترعان سطح سه در یک بازده زمانی شش ماه تا یک سال تحت پوشش بنیاد نخبگان قرار می گیرند. در این مدت به افراد کمک فکری و مالی می شود و افراد پس از شناسایی و توانمندسازی به متولیان امر و پارک های علم و فناوری معرفی می شوند.