گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو، یادداشت دانشجویی* در پی فرمایشات اخیر امام خامنهای تصمیم گرفتم درباره «پذیرش نتیجه انتخابات» که یکی از مؤلفههای حقُّ النّاس در انتخابات میباشد مطلبی بنویسم.
ابتدا فرمایشات رهبری در ۱۴ دی امسال:
«وقتىکه [انتخابات] به یک نتیجهاى رسید و مراکز قانونى تصدیق کردند، پذیرش این نتیجه [حقّالنّاس است]؛ ضدّ آن کارى که در سال ۸۸ انجام شد. در سال ۸۸ یک حرف منکری مطرح کردند که تقلّب شده است و باید این انتخابات برهم بخورد.»
با توجه به فرمایش رهبری، محترم شمردن رأی مردم و پذیرش نتیجه انتخابات حقُّ النّاس محسوب میشود؛ نه فقط در انتخابات مجلس یا خبرگان، در همه انتخابات این مهم باید اجرا شود ولاغیر؛
آنچنان که تاریخ ۶ سال پیش جمهوری اسلامی ایران میگوید، بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ بعضی از افراد (ومتأسفانه در رأس، برخی نامزدهای انتخاباتی) به ظاهر انقلابی (و در باطن ….) معنای کلمه حقُّ النّاس را درست متوجه نشدند یا اینکه اصلاً متوجه نشدند. شاید هم از عمد» نوشتند حقُّ النّاس و خواندند حقُّناس»
تفاوت این دو کلمه از لحاظ املایی در یک تشدید» ّ «است ولی از لحاظ محتوایی در همان واژهای است که بالغ بر ۲۰۰هزار نفر برای تداوم آن شهید شدند و حدود ۵۵۰ هزار نفر جانباز راهش شدند و در حال حاضر خیل زیادی آرزوی کشته شدن در راهش را دارند. آری تفاوت در «انقلاب اسلامی ایران» است.
بله، گفتند و خواندند انتخابات حقُّنا س؛ هدف هم از ابتدا همین بود.
ولیکن؛ از طرف جمعیتی دهها میلیونی جواب دندان شکنی داده شد؛
جواب مردم به این گزافهها این بود: انتخابات حقُّ النّاس است. هنوز یک ماه از ۹ دی، روز بصیرت و میثاق با ولایت نگذشته است
در نهایت توصیهای داشتم به افرادی که از ابتدای کاشت نهال انقلاب اسلامی تا امروز به دنبال شبهه افکنی و براندازی نظام بودهاند:
این را بدانید که:
مردم ایران هیچگاه ارزشهای انقلاب را فدای ضد ارزشها نمیکنند.
مردم ایران برای حرفهای بیارزش و بیپایه تره هم خرد نمیکنند.
آری؛
اینجا کشور حقُّنا س (حق ما) نیست؛
اینجا کشور حقُّ النّاس (حق مردم) است.
علیرضا شجاعی - فعال دانشجویی دانشگاه شهید باهنر کرمان
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.