کد خبر:۴۸۲۵۳۶
کوهساری در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

چرا در قبال تعطیلی یک محیط آموزشی وزارت خارجه کشورمان سکوت می‌کند؟

فعال دانشجویی گفت: چرا در قبال تعطیلی یک محیط آموزشی وزارت خارجه کشورمان سکوت می‌کند؟ این سوالی است که ذهن همه ما را درگیر کرده است و کمتر کشوری می بینیم که با قطع روابط دیپلماتیک مدارس و فضای آموزشی هم تعطیل شود و در مقابل با سکوت مواجه شوند.

زهرا کوهساری، فعال دانشجویی در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،با اشاره به اخراج معلمان ایرانی و دانش آموزان در مدرسه‌ای ایرانی از عربستان گفت: قضیه از این جهت مطرح شد که گویا دو تن از معلمان ایرانی که در تنها‌ترین مدرسه موجود در عربستان به همراه ۱۵ دانش آموز ایرانی که در‌‌ همان مدرسه مشغول تحصیل بودند به دلیل قطع روابط دیپلماتیک عربستان با ایران اخراج شدند و این مدرسه تعطیل شد.

 


وی تصریح کرد: لازم به ذکر است این مدرسه تنها مدرسه ایرانی در کشور عربستان بود که موقعیت جغرافیایی مدرسه قرار داشت در فضای خود سفارت بود و گویا محصلین از‌‌ همان افراد شاغل در سفارت بودند. قطعا با تعطیلی سفارتخانه این مدرسه تعطیل شده که‌‌ همان طور که فانی، وزیر آموزش و پرورش گفته است پس از سرگیری روابط دیپلماتیک عربستان با ایران احتمال بازگشایی این مدرسه وجود دارد.

 


این فعال دانشجویی با بیان اینکه اقدامات خصمانه عربستان تا امروز متاسفانه از چشمان منفعل دیده‌بان حقوق بشر مغفول مانده است اظهار داشت: ما به کرات این قبیل کارشکنی‌ها را با شدت و ضعف در برهه‌های مختلف از عربستان دیدیم. تعرض به دو نوجوان ایرانی در فرودگاه جده، کشته شدن ۵۰۰ حاجی در فاجعه منا، تصویب قطعنامه ضدحقوق بشری علیه ایران که به همت مستقیم ریاض انجام شد، برنامه ریزی برای کاهش قیمت نفت، اعدام شیخ نمر و بعد از آن قطع روابط دیپلماتیک خود با ایران همه گویای عدم التزام دولت عربستان به مواضع دیپلماتیک است.

 


وی ادامه داد: متاسفانه اصرار دولت عربستان بر جاهلیت کهنه‌ای که تا پیش از این داشته آن را به وادار به این امر کرده است. این اتفاقات یک شبه نیفتاده و ریشه در برنامه ریزی قدیمی تری دارد بدون شک خود کشور عربستان هم به تنهایی این برنامه ریزی‌ها را صورت داده است و برنامه‌ها از بیرون مهندسی شده است.

 


کوهساری با بیان اینکه متاسفانه موضع انفعالی دولت یازدهم در خصوص عربستان بی‌تاثیر نیست تاکید کرد: فضای آموزشی باید فارغ از مسائل دیپلماتیک باشد ما آن قدر باید برای فضای آموزشی اهمیت و احترام قائل شویم که چرا باید یک مدرسه در فضای سفارتخانه تشکیل شود و با تغییر روابط دیپلماتیک آن محیط آموزشی هم به تعطیلی بیانجامد.

 


وی افزود: با توجه به اینکه در وسط سال تحصیلی قرار داریم محصلینی که در آن مدرسه درس می‌خواندند و با سیستم علمی و آموزشی پیش می‌رفتند انتقادی که به وزارت خارجه وارد این است که چرا باید فضای آموزشی در یک سفارتخانه تاسیس شود.

 


این فعال دانشجویی با بیان اینکه در دیگر کشور‌ها همچون امارات مدارس خارج از فضای سفارتخانه است و محصلین به راحتی می‌توانند درس بخوانند گفت: این اتفاق برای ما عجیب است که چرا یک مدرسه باید در محیط سفارتخانه تاسیس شود که به واسطه قطع روابط دیپلماتیک عربستان با ایران و نمود بیرونی که متاسفانه جاهلیت عرب‌ها در روابط دیپلماتیک داشته منجر به تعطیلی فضای آموزشی در این کشور شود.

 


وی تصریح کرد: چرا در قبال تعطیلی یک محیط آموزشی وزارت خارجه کشورمان سکوت می‌کند؟ این سوالی است که ذهن همه ما را درگیر کرده است و کمتر کشوری می‌بینیم که با قطع روابط دیپلماتیک مدارس و فضای آموزشی هم تعطیل شود و در مقابل با سکوت مواجه شوند.

 


کوهساری با بیان اینکه تعطیلی مدرسه ایرانی در عربستان علم را نشانه گرفته تصریح کرد: علم یک زبان جهانی است و متاسفانه احساس می‌کنم که دولت عربستان نه تنها بویی از انسانیت نبرده بلکه از علم هم چیزی نمی‌داند چرا که باید بداند فضای علمی یک فضای جدا از سیاست است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار