به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ساری، نشست دانشجویی با موضوع «شورای نگهبان چشم بیدار نظام» شب گذشته با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان در ساری برگزار شد.
عبدالرضا بابایی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد ساری با اشاره به نزدیک شدن به انتخابات هفتم اسفندماه گفت: انتخابات برای ما نعمت، برکت و فرصت است، البته باید دقت شود که افراد صالح انتخاب شوند.
وی ادامه داد: دنیا همواره همه انتخابات هایی که در ایران اسلامی برگزار می شود را زیر نظر دارد تا هم میزان مشارکت مردم که نشان دهنده پایبندی آنها به نظام است را ببینند و هم رصد کنند که چه افرادی در انتخابات وارد مسئولیت شدند تا بتوانند به آنها نفوذ و از آنها برای پیگیری اهداف خود و ضربه به نظام استفاده کنند.
این استاد دانشگاه افزود: از این رو شخصی که وارد کارزار انتخابات می شود، باید از صلاحیت های لازم که در نماینده تراز انقلاب اسلامی است، برخوردار باشد تا بتواند در بزنگاه های مهم تاریخی، برای این نظام و مردم تصمیم سازی کند، که این بررسی صلاحیت ها بر عهده چشمی به نام شورای نگهبان است.
وی در ادامه سخنانش با اشاره به روند بررسی صلاحیت کاندیداهای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری گفت: شورای نگهبان تا به امروز به عنوان چشم بیدار نظام ، وظایف خود را به خوبی انجام داده است و ما همواره شاهد این موضوع بودهایم که اعضای شورای نگهبان در همین راستا به بررسی صلاحیت کاندیداها پرداختهاند.
بابایی افزود: تنها مرجع صالح برای اظهارنظر درباره صلاحیت نامزدهای مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری شورای نگهبان است و همانطور که برخی اعضا و همچنین سخنگوی این شورا عنوان کردند، مواضع شورای نگهبان در این ارتباط شفاف و مشخص است.
این استاد دانشگاه با اشاره به روند احراز صلاحیت کاندیداهای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان گفت: همه در روند بررسی صلاحیتها مساوی هستند و اینگونه نیست افرادی که به گروه یا جریان خاصی منتسب هستند، از امتیاز ویژهای برخوردار باشند.
وی با بیان اینکه شورای نگهبان تا به امروز کاملا بدون توجه به جناح و جریانی دست به تایید و رد صلاحیت ها زده است، خاطرنشان کرد: رد صلاحیت و یا عدم تائید صلاحیت تنها مربوط به اصلاح طلبان نیست، بلکه تا امروز بسیاری از اصولگرایان نیز رد صلاحیت شده اند.
بابایی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به هجمه هایی که در روزهای اخیر از سوی جریان غوغاسالار علیه شورای نگهبان شکل گرفته است، تصریح کرد: این جریان همواره در آستانه تمامی انتخابات ها با هوچی گری و غوغاسالاری و با فشار به شورای نگهبان تلاش می کند علاوه بر مظلوم نمایی و حق نشان دادن خود، با فشار به این نهاد نظارتی نیروهای خود را وارد انتخابات کند.
وی ادامه داد: این حرکت و هجمه ها برخواسته از همان حرکات مجلس ششم است که از اصلاح طلبان مشاهده کرده ایم و دنبال حذف شورای نگهبان بودند و موفق نشدند و پس از آن به دلیل اینکه موفق نشده اند، هر هجمه ای را وارد می کنند تا قانون گرایی را تضعیف کنند.
این استاد دانشگاه در ادامه با اشاره به دلایل هجمه های بی امان این روزهای اصلاح طلبان به شورای نگهبان عنوان کرد: دلیل این هجمه ها کاملا روشن است، این جریان شکست خورده سال های اخیر می خواهد نیروهای خود را در مجلس و نهادهای تصمیم گیری نفوذ دهند و وقتی با سد شورای نگهبان مواجه می شوند، این هجمه ها را علیه این نهاد انقلابی شکل می دهند تا این چشم بیدار نظام را منفعل کنند تا شاید این شورا در اثر فشارها نتواند به تکلیف شرعی خود عمل کند و در برابر آنها کوتاه بیاید؛ که البته تاریخ نشان داده است که این جریان شکست خورده انتخابات قطعاً با غوغاسالاری نخواهند توانست به هدف خود برسند.
وی با بیان اینکه شورای نگهبان در حال انجام وظیفه خود بر اساس قانون است و این قانونمداری برای عده ای سنگین است، تاکید کرد: این عده قانون گریز بارها نشان داده است که هرجا قانون اهداف و نیات آنها را تامین نکند، قانون بدی است و باید با آن مقابله شود و قانونی خوب است که به نفع آنان باشد و این موضوع را در انتخابات سال 88 و 92 به خوبی نشان دادند.
این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه قبول نکردن رای شورای نگهبان و هجمه به آن نوعی دیکتاتوری است، تصریح کرد: البته آقایان دموکراسی را زمانی قبول دارند که منافعشان تامین شود و در غیر این صورت از همه دیکتاتور هستند و این رفتار را بارها از خود، آن هم در سطح گسترده ای بروز داده اند.
بابایی در پایان با بیان اینکه اعضای شورای نگهبان به ویژه فقهای این شورا، دینشان را به دنیای احدی نمیفروشند، تاکید کرد: ما امیدواریم کسانی که در عرصه انتخابات ورود کردند به قانون پایبند باشند و نظرات شورای نگهبان را درباره بررسی صلاحیتها محترم بدانند و بدان تمکین کنند.