کد خبر:۴۸۲۶۸۹

نقد فعال دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گلستان بر بیانیه انجمن اسلامی دانشگاه

فعال دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گلستان در پاسخ به بیانیه انجمن اسلامی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در خصوص بتن ریزی در قلب راکتور اراک، جوابیه صادر کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از گرگان؛ میثم احمدی، دانشجوی رشته دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی گلستان و فعال سیاسی و اجتماعی استان، در پاسخ به انتشار متنی در کانال تلگرامی منتسب به انجمن اسلامی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، جوابیه‌ای صادر کرد.

 

متن کامل این جوابیه به شرح زیر است:

 

به نام خداوندگار آب سنگین

 

متنی منتسب به انجمن اسلامی دانشگاه منابع طبیعی گرگان پیرامون پر کردن تاسیسات اراک با بتن و تشبیه این کار به تخریب بارگاه امام حسین (ع) در فضای مجازی منتشر شد که البته نشان از خلوص نیت این عزیزان دارد، اما با تامل بر این متن به نکات مبهمی بر می‌خوریم که بررسی آنها خالی از لطف نیست:

 

در متن مذکور آمده است: «چند روزيست كه دستاوردهاى شهداى هسته‌اى را به خاطر منافع ملى و ملت كه همان آرمان اين شهداست به تعطيلى كشانديم، اما اراك و فردو و نطنز مهم‌تر و مقدس‌تر از كربلا نيست. در تاريخ خوانده‌ايم كه سه بار كربلاى معلى را با خاك يكسان كردند اما هر بار با شكوه‌تر از گذشته ساخته شد و امروز ميعادگاه اتحاد شيعيان حسينى ست.»

 

 اما نویسندگان به این نکته توجه نکرده‌اند که:

 

 اولا منافع ملی ما که بارها و بارها توسط رهبری گرانقدر تعریف شده، حکم به استقامت می‌کرد، نه پا پس کشیدن و پرکردن تاسیسات با بتن، و از همین رو نیز ایشان پس از برجام فرمودند هزینه‌های سنگینی پرداخت شد، پس نگوییم که تخریب دستاوردهای دانشمندان شهیدمان آرمان آنها بوده است.

 

ثانیا، در متن آمده «اراک و فردو مهم‌تر از کربلا نیستند، کربلا که تخریب شد دوباره ساخته شد، پس اراک هم دوباره ساخته می‌شود!» آیا به اینکه اراک مهم‌تر از کربلا نیست می‌توان استناد کرد که مثل کربلا بازسازی شود؟ این دلیل در شرایط عکس منطقی ست، مثلا بگویند امامزاده داوود را تخریب کردند اما دوباره ساخته شد، پس سامرای تخریب شده دوباره ساخته خواهد شد، اما استناد نویسنده یا نویسندگان در متن بالا وجهه منطقی ندارد.

 

 ثالثا، قبر مطهر امام حسین (ع) بدست حکام فاجر و ظالم صورت گرفت، اما تاسیسات اراک را دولت جمهوری اسلامی ایران بتن کرد، آیا ایندو را با هم یکی می‌دانید؟!  اگر اینطور است چرا در پایان اینگونه آورده اید: «برادران و خواهران گرامى مواظب ايمانتان باشيد، نكند بخاطر بعضى مسائل زحمات دولتمردان وبزرگ مردان عرصه سياست خارجى را نا ديده بگيريم.»

 

 رابعا، در متن آورده شده که این تاسیسات را «به تعطيلى كشانديم».  آیا واقعا ملت و رهبری عزیز پشتیبان این حرکت بودند که همه را در این امر سهیم می‌دانید؟ آیا نصایح این پیر فرزانه، دولت را به این سمت سوق داده است؟ آیا می‌توان تاکید چندباره رهبر بر مقاومت دولت و ملت در برابر زیاده خواهی‌ها را نادیده گرفت؟

 

و نکته‌ آخر آنکه ای کاش دوستان دانشجو وقتی می‌خواهند از حزب، جریان و یا دولتی دفاع کنند، اینقدر شتابزده و دست پاچه، خون شهدا، آرمان‌های انقلاب و امام حسین (ع) را به میان نکشند تا از چیزی که پرچمدار نهضت آن را  «هزینه‌ سنگین» نام گذاشته است دفاع کنند.

 

و من الله توفیق

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار