کد خبر:۴۸۲۹۵۵

کارگاه مالکیت فکری و ثبت اختراع در دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد

کارگاه یک روزه مالکیت فکری و ثبت اختراع در سالن ابن‌سینا پردیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، کارگاه یک روزه مالکیت فکری و ثبت اختراع به همت مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی و تجهیزات پزشکی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گناباد، در سالن ابن‌سینا پردیس این دانشگاه برگزار شد.

 

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه در حال حاضر حرکت دانشگاه‌ها از دانشگاه‌های سنتی، آموزش محور و آموزشی پژوهشی به سمت دانشگاه‌های کارآفرین بسیار جدی است، گفت: ماموریت‌های مهمی در راستای توسعه اجتماعی و اقتصادی، پیش روی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی است.

 

علی محمدپور بیان داشت: مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی و تجهیزات پزشکی در راستای این رسالت مهم برای بسترسازی برای جذب دانش آموختگان دانشگاهی، حمایت از نوآوری و خلاقیت نیروهای محقق جوان، ایجاد فضای لازم برای گسترش واحدهای کوچک دانش مدار،و کمک به اقتصاد محلی مبتنی بر فنآوری راه‌اندازی شده است.

 

در ادامه رئیس مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی و تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با با بیان اینکه این کارگاه آموزشی سومین کارگاه از سری کارگاه‌های مرتبط با حیطه دانش‌بنیان است، گفت: پیش از این کارگاه آموزشی «ایده تا بازار؛ اصول تدوین برنامه کاری» برگزار شده بود.

 

خسرو شفقی، تاسیس مراکز رشد را پاسخی برای مشکلات جامعه عنوان کرد و افزود: در مراکز رشد، مدل کوچکی از کسب و کار تمرین می‌شود و هسته‌های کوچک و نوبنیاد آماده می‌شوند تا برای پاسخ به نیازهای جامعه و انجام کارهای بزرگ‌تر وارد جامعه شوند.

 

وی، حمایت از نوآوری و ایجاد زمینه کارآفرینی، کمک به تجاری سازی دستاوردهای تحقیقاتی و کمک به رشد واحدهای فناور کوچک و متوسط دانش‌مدار را از جمله اهداف مرکز رشد عنوان کرد.

 

شفقی، حمایت مالی از واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد و ارائه خدمات مشاوره‌ای جهت تبدیل ایده‌های نو به محصول و تجاری سازی آنها را از مهمترین وظایف مرکز رشد عنوان کرد و افزود: ایده اولین سرمایه برای فردی است که می‌خواهد وارد مرکز رشد شود.

 

همچنین عطایی‌نژاد و صالحی از مرکز تحقیقات کارآفرین مشهد به عنوان مدرسین این کارگاه آموزشی،  مطالبی را در خصوص مبانی مالکیت فکری، اشکال کاربردی سازی علم، تفاوت مخترع و کارآفرین، نقش مالکیت فکری در تجاری‌سازی، ابعاد مالکیت فکری و عوامل موثر در ثبت اختراع ارائه کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار