کد خبر:۴۸۳۸۰۱

برنامه‌های کمیته دانشجویی ستاد دهه فجر قوچان اعلام شد

مسئول کمیته دانشجویی ستاد دهه فجر قوچان از اعلام برنامه‌های این کمیته در طول ایام دهه فجر با حضور اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی قوچان خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، علی اصغر بهشتی ظهر امروز در نشست خبری اولین روز از آغاز دهه فجر در دانشگاه مهندسی فناوری‌های نوین قوچان، با اشاره به این موضوع که این کمیته در سه محور فعالیت می‌کند، گفت: مهمترین برنامه این کمیته برگزاری مراسمی با عنوان دانشگاه و آرمان‌های انقلاب اسلامی در ۱۹ بهمن با سخنرانی رئیس دانشگاه پیام نور این شهرستان و حضور اقشار مختلف مردم در کنار دانشگاهیان در این مراسم است.

 

وی با اشاره به این موضوع که سخنران انتخاب شده می‌تواند خاطرات خوبی را از دوران انقلاب بیان کند، تصریح کرد: خاطره‌گویی یکی از یادگاران انقلاب و اجرای مراسم توسط دانشجویان دانشگاه مهندسی فناوری‌های نوین از دیگر برنامه‌های این مراسم است.

 

رئیس دانشگاه مهندسی فناوری‌های نوین قوچان ادامه داد: برگزاری مسابقات ورزشی در دو بخش خواهران و برادران توسط دانشگاه آزاد واحد قوچان و مسابقه فرهنگی توسط دانشگاه علمی-کاربردی این شهرستان دو محور مهم این برنامه‌ها است.

 

وی با یادآوری این موضوع که ۳۰ درصد برنامه‌های بولتن دهه فجر متعلق به کمیته دانشجویی است، بیان داشت: فارغ از این برنامه‌ها دانشگاه مهندسی نیز افتتاح کانون فرهنگی عالم آل محمد، دیدار اساتید با امام جمعه، دیدار هیات رئیسه با خانواده شهدا، برگزاری حلقه صالحین با موضوع انقلاب اسلامی ویژه کارکنان و مسابقه عکاسی حماسه ظهور را در دستور کار قرار داده است.

 

مسئول کمیته دانشجویی ستاد دهه فجر قوچان با اشاره به اینکه مسابقه عکاسی نوعی جریان‌سازی فرهنگی برای تشویق دانشجویان به حضور در این مراسم است، گفت: این برنامه می‌تواند اُفق دید دانشجو را نمایان کرده و پس از پایان مسابقه نیز آثار دریافتی به شکل کتابچه، بروشور یا سی دی تهیه شود.

 

وی با بیان این مطلب که آثار باقی مانده از زمان انقلاب بیشتر رویدادهای دانشگاهی بوده و بیشترین آگاه‌سازی‌ها و اولین مبارزات در کنار حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها آغاز شد، خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ها هیچ‌گاه از آرمان‌های انقلاب فاصله نگرفته و همیشه در راستای منویات مقام معظم رهبری گام برداشته‌اند.

 

رئیس دانشگاه مهندسی قوچان با تأکید بر این موضوع که باید از انجام کارهای فرهنگی فراتر رفته و به دنبال جریان‌سازی باشیم، گفت: جریان‌سازی فرهنگی از کار فرهنگی سطح بالاتری دارد و بسیاری از دانشگاه‌ها انجام کار فرهنگی را با برنامه‌های فوق برنامه اشتباه می‌گیرند.

 

وی با یادآوری این مطلب که این دانشگاه دارای ۱۰ کانون فرهنگی، ۱۱ انجمن علمی و سه تشکل سیاسی فعال است، خاطرنشان کرد: تشکل‌های فرهنگی و دانشجویی فعال از شخصیت‌های شاخصی برای سخنرانی در دانشگاه دعوت به عمل آوردند و دانشگاه نقشی در رایزنی‌ها نداشته و تنها صدور مجوز برگزاری مراسم را انجام داده است.

 

بهشتی برگزاری جشنواره‌های فرهنگی در سطح دانشگاه‌های این شهرستان را جزو برنامه‌های فرهنگی این دانشگاه دانست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار