حسین بهمنش در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در رشت، گفت: با توجه به اینکه به انتهای چهارمین دهه از شکل گیری جمهوری اسلامی ایران و نهادهای تاسیس شده این نظام میرسیم، تجارب مختلف در عرصه های متنوع موجب شکل گیری ایده های جدیدتر با توجه به فضای کشور میشود، انتخابات از نوع های مختلف از جمله این عرصه ها است.
وی افزود: در نگاهی کلی و کلان مجلس شورای اسلامی از قوای بسیار مهم جمهوری اسلامی و از طرفی دیگر مجلس خبرگان از ارکان نظام است بنابر این وقوع این دو اتفاق مهم در یک مقطع برای ناظران سیاسی اهمیت زیادی دارد.
کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: از نگاهی درونی تر با توجه به اینکه دو سال گذشته دولتی با گرایش اصلاح طلبی برسر کار آمده است طبیعی است که مایل باشد مجلس را نیز هم فکر خود ببیند و در ادامه مسیر لوازم قدرت و تصمیم گیری را منطبق با رهیافت خود سازد.
بهمنش افزود: با در نظر گرفتن این نکته که عده ای از اصلاح طلبان معتقدند دولت روحانی کاملا اصلاح طلب نیست و باید تکلیف در انتخابات بعدی ریاست جمهوری مشخص شود؛ مجلس دهم عرصه رقم زنی برای آینده دولت نیز هست، در این راستا اصولگرایان نیز که دولت را از دست دادند مایل نیستند مجلس را نیز از دست بدهند و حمیت خود را جهت متحد شدن به خرج داده اند.
وی گفت: شکل گیری طیف اعتدال گرایی چه از میان اصلاح طلبان و چه از جانب اصولگرایان موجب رونق بیشتر و التهاب جدی تر انتخابات مجلس شده است.
کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: در این میان انتخابات خبرگان نیز به جهت کهولت سن اعضای کنونی و تعویض نسل در کلیت مجلس خبرگان مورد توجه فعالین سیاسی داخلی و هم دشمنان نظام است.
بهمنش افزود: اصلاح طلبان سعی دارند با جداکردن خود از اصلاح طلبان ستاره دار و پرحاشیه وارد عرصه های تصمیم گیری و تصمیم سازی نظام در مهمترین سطوح شوند و نگاه به خبرگان در این راستا قابل توضیح است.
وی گفت: سه ضلع این بلوک برای اصلاح طلبان هاشمی, روحانی و سید حسن خمینی هستند که اصلاح طلبان مایلند با ایشان فراربه عقب سه دهه ای و با انتساب به امام و میراث ایشان انجام دهند
کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: جنبش دانشجویی از سالهای اوج فعالیت و فروغ خود به واسطه تغییرات اجتماعی و از طرفی دیگر جیره خواری جناح های سیاسی دور شده است ودر حال حاضر با روشن بودن چراغ جنبش دانشجویی را بسیج دانشجویی متحمل است اما دولت و اصلاح طلبان مایل هستند تا تشکل هایی متمایل به خود را در دانشگاه ایجاد کنند و برای تشکل های منتقد ترش رویی میکنند که نمونه آن در ماجراهای چند ماه اخیر قابل مشاهده است .
بهمنش افزود: این قضیه در نبرد انتخابات هم صادق است اصلاح طلبان باید عقبه دانشجویی خود را فعال کنند و این طبیعی و منطقی است، این میان وظیفه جنبش دانشجویی است که از خود مراقبت و استقلال خود را حفظ کند.
وی گفت: برای اینکه انتخابات سالم و به دور از حاشیه داشته باشیم باید همه پایبند به قانون باشیم و در این میان نقش بزرگان و منتسبان به نظام مهمتر است که متاسفانه این نقیصه دیده میشود .
کارشناس مسائل سیاسی با بیان این که نقش رسانه ها همواره مهم و موثر بوده است، گفت: در حال حاضر رسانه های مجازی به دسترسی ها افزوده اند، از این دریچه این ممکن است تبعاتی نیز داشته باشد که سواستفاده ها و شایعات، بارزترین این تبعات هستند.